3. heinäkuuta 2014

Kokoa XXL?!?

Oonkin unohtanu kertoa teille yhdestä uskomattomasta ostoksesta, josta olin ensin aivan innoissani, mutta.... Kyse on siis raitamekosta, josta laitoin Mekkovinkki- postauksen. Olin mekosta aivan täpinöissäni ja mielessäni kiitin kaikki raitamekkojumalat ja että joku valmistaja on hoksannut tehdä ko. mekkoa isommassa koossa. No pettymys oli karvas, kun avasin paketin. Vaikka kokolapussa luki XXL, niin mekko olisi mahtunut toiseen reiteeni! Voi helvetti! Suoraan sanoen vitutti kun oravaa lehtimetsässä ja mies joutua kuuntelemaan miljoonatta kertaa paasaukseni vaatevalmistajien aivottomuudesta ja välinpitämättömyydestä isoja naisia kohtaan. Mä niin haluaisin tavata sen kaavoittajan, joka tuon(kin) vaatekappaleen on kaavoitellut ja kuvitellut, että koko on tosiaan tuo XXL. Tiedän, että nuo kuteet on yleensä halpistuotantoa jossain maailman toisella puolelle, mutta silti. No, loppu hyvin, kaikki hyvin: M/L- kokoinen ystäväni sai raitamekon ja on siihen tyytyväinen. Sain siis ystäväni onnelliseksi, vaikka oma mekkohaave ei toteutunutkaan <35 kommenttia:

 1. ystävä tuli tosi onnelliseksi :) KIITOS!!! hitusen vois ilmakin uuden mekon kunniaksi lämmetä, jotta saan raitamekon käyttöön!
  t:h

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne hellemekkokelit vielä tulee :-) Ihanaa, että mekko on sulle hyvä <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Jutun innoittamana kävin paikallisessa CM:ssa sovittamassa ja raitamekko lähti mukaan 15 eurolla. Ihana! Se on ilmeisesti samaa mallia kuin viimekesänä CM:sta ostamani musta mekko. Olen pitänyt sitä paljon. Ihan täysin maksimekko pituudeltaanhan se ei kyllä minulle ole, mutta ei haittaa. :)

  VastaaPoista
 4. Ja olisiko siinä sinun kappaleessa ollut väärän koon lappu kiinnitettynä? Harmillista joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 5. Hei huippua, että löysit mekon ja vielä tykkäät siitä :-) Ja hinta ei hirmuisesti paina tuolla mekolla eli senkin puolesta loisto-ostos. Mietin itsekin tuota kokolapun vaihtumista, mutta en sitten lähtenyt sitä sen enempää selvittämään. Pidetään peukkuja, että Hobbarin mekko on hyvä :-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!