28. joulukuuta 2014

Uusi maihari

Sarjassamme "aleostokset Henkan Mama-osastolta". Pidemmän aikaa blogiani lukeneet tietävät, että käyn silloin tällöin tsekkaamassa Henkan Mama- osaston tarjonnan ja olenkin ostanut muutamia vaatekappaleita ko. osastolta. Lähdettiin miehen kanssa eilen ulkoiluttamaan itseämme kauppoihin kohteena uusi seinäkalenteri. Käytiin sitten samalla ohimennen Henkan alessa ja muistin viime viikolta, että bongasin Mama- puolelta vihreän maiharin, joka oli päällä aika mukava, mutta hylkäsin sen jostain syystä. No nyt en ollut niin tyhmä, vaan kävin noukkimassa takin parempaan talteen ja nyt meikämandoliinilla (?!?) on kevääksi uusi maihari vanhan jäätyä isoksi. Takin vatsan alueen pussotuskaan ei haittaa, koska kevällä ja kesällä takkia tulee enimmäkseen pidettyä auki. Loisto-ostos siis!

Muuten: mulle on kerääntynyt aika paljon ylimääräisiä XL-vaatteita ja aioin ne ensin laittaa kirppiskasaan ensi kevään Siivouspäivää ajatellen, mutta onko siellä ruudun toisella puolella kiinnostusta, jos laitan jotain rättejä Blogikirppiksen puolelle myyntiin?

2 kommenttia:

  1. On kiinnostuneita! :D T:Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitokseen Anna! :-D Sit mun pitää laittaa vähän rättejä sinne blogikirppikselle. Ilmottelen, kun saan ne sinne näkyviin :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!