2. helmikuuta 2015

Helppo arkikampaus

Tää on niin pakko jakaa teille pitkähiuksiset lukijani! Bongasin tään Anna- lehden Ellit- uutiskirjeestä  ja haistoin tässä helpon arkikampauksen ainekset. Tätä kampausta voi siis miettiä seuraavan kerran, kun se perusponnari alkaa ottaa päähän (sananmukaisesti). Pari pinniä, tupeerausharja ja lakkaa, niin kampaus on valmis. Jiihaa!! :-)
Tee ositus eli jaa hiukset päälliosaan ja alaosaan. Voit itse valita jakauksen paikan riippuen pään muodosta. Kaunis muoto syntyy, kun aloitat jakauksen kulmakarvan korkeimmalta kohdalta.Kampaa alaosan hiukset taakse ja ala nyörittää niitä itsensä ympärille. Kiepauta vielä hiusten latvat pienelle söherölle takaraivon kohdalle. Piilota latvat muun nutturan alle.

Suihkuta päälliosaan runsaasti muotoilevaa suihketta, joka tekee hiusten pinnasta karhean. Pöyhi etuhiusten pinta rennon näköiseksi.Kiinnitä latvat takana olevan banaaninutturan päälle. Ole luova: kampauksen ei kuulukaan olla tarkasti viimeistelty, vaan siihen syntyy joka kerta ainutlaatuinen muoto riippuen siitä, mihin kohtaan kiinnität etuosan hiukset ja miten karheaa tai taipuisaa hius on ilmankosteuden ja muotoilutuotteiden takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!