24. toukokuuta 2015

Flow ja mineraalimeikit

Sain Flow- kosmetiikkaa testiin tuossa jokunen aika sitten. Testissä olivat sarjan mineraalimeikkipuuterit sekä poskipunat ja aurinkopuuterit. En ole oikein koskaan päässyt sinuiksi mineraalimeikkien kanssa ja meikkipuuteria olen viimeksi käyttänyt teininä eli nyt olikin sitten aika testata näitä tuotteita hieman aikuisemmalle iholle. Flown meikkipuutereissa on tosi hyvin sävyjä (8 kpl) ja niistä löytyy eri tummusasteita mainiosti sekä vivahteet lämpimään ja kylmään. Pisteet siis siitä! Poskipunista ja aurinkopuutereista löytyy kaksi sävyä ja niissäkin on sekä lämpimämpi että hieman kylmempi sävy.Meikkipuutereissa oli hauska annostelu: korkkia vääntämällä kannen reiät sai näkymään joko puolittain tai kokonaan riippuen kuinka paljon tuotetta tarvitsee. Alkuannostelu oli hieman hankalaa osittain varmasti senkin takia, että saäiliö on todella täynnä tuotetta. Suosittelen siis avaamaan reiät puolittain, laittamaan mustan kannen kiinni ja kopauttamaan tämän jälkeen rasiaa. Tämän jälkeen tuotetta on paljon helpompi annostella. Mineraalimeikkipuutereita suositellaan levittämään kabuki- siveltimellä, mutta annostelu onnistui oikein mainiosti myös meikkimunalla. Puuteria vain sienelle suoraan purkista tai purkin mustasta kannesta ja eikun painelemaan iholle. Toimii! Meikkipuuterin peittävyys yllätti itseni: tuotetta ei tarvitse hirmuisia määriä koko kasvoille kun se jo peittää pienet ihovirheet. Aknearpia ym. arpia se ei kyllä peitä kokonaan ja itse suosittelisinkin tuotetta melko hyväkuntoiselle iholle, joka tarvitsee vain sävytasoittelua. Omalla iholla mineraalimeikkipuuteri ei valitettavasti toiminut. Käytän muutenkin vähän puuteria ja tunne iholla ei ollut suoraan sanoen tuon meikkipuuterin jälkeen erityisen miellyttävä. Iho tuntui pakkelimaiselta ja puuteri tuntui imevän viimeisetkin kosteuden rippeet iholta. Suosittelisinkin tuotetta mieluummin normaali-, seka- sekä rasvaiselle iholle. Kosteusköyhälle iholle puuteri voi olla oman kokemukseni mukaan liian kuiva.


Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin Flown aurinkopuutereissa on kaksi sävyä: vaaleampi, hieman viileä sävy sekä tummempi, selvästi lämpimämpi sävy. Tuo tummempi sävy on passeli ruskettuneelle iholle ja käy niille, jotka kesällä päivettyvät helposti. Omalle vaalealle iholle tuo vaaleampi viileä sävy oli passeli ja jäikin meikkipussiin. Positiivinen asia aurinkopuuterissa oli, että siinä ei ollut helmiäistä. Vaadin itse aurinkopuuterin suhteellisen mattaisena ja lisään korostuspuuterin sitten erikseen ettei tuloksesta tule liian diskopallo ja luonnoton.


Flown poskipunat on pakattu samalla tavalla kuin meikkipuuteri ja aurinkopuuteri ja valittavana on kaksi sävyä. Kuten alla olevassa kuvassa näkyy, niin sävyt ovat todellakin erilaiset: kylmä pinkki ja lämmin aprikoosimainen puna. Tuo lämmin ei toimi vaalealla ihollani ollenkaan, mutta tuo pinkki oli oikein mainio sävy. Ainoa miinus poskipunassa oli valitettavasti sen helmiäispitoisuus. Puna on todella "säihkyvä" omaan makuuni ja se ei valitettavasti jäänyt meikkipussiini. Muuten koostumus oli todella hyvä kuten oli aurinkopuuterissakin ja molemmat tuotteet levittyivät hyvin.


2 kommenttia:

  1. Kokeile ihmeessä myös vesisuihkukikkaa jos mineraali tuntuu liian kuivalta. Eli suihkautat meikin päälle kosteutussuihketta ja annat ylimääräisen haihtua. Itselläni toimii ainakin tämä kikka ja puuterista tulee myös meikkivoidemaisempi iholla. Käytän itse Avenen kosteutussuihketta jota saa apteekista, mutta varmaan noita löytyy runsaasti muitakin vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! Mulla onkin Flown oma suihkepullossa oleva ruusuvesi eli voisin tuota kikkaa testata sillä :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!