17. kesäkuuta 2015

Ale- ja vähän muitakin ostoksia verkossa

Voi jeesus, että mua ei sais päästää tonne verkkoon aleostoksille. Onkohan olemassa koneen lapsilukkoon verrattava alelukko? Se tulis tarpeeseen! Pystyn hillitsemään itseni kyllä kivijalkakaupoissa paljon paremmin, mutta netissä riehaannun täysin. Alla pari kollaasia aleostoksia, joista osa on jo tullut ja osa vasta matkalla. Laitan myöhemmin postausta omilla kuvillaan niistä ostoksista, jotka oli nappihankintoja.

Uikkari sanoi melkein itsensä irti reissussa eli olikin aika tilata uusi uikkari. Päädyin tällä kertaa kokouimapukuun johtuen siitä, että en löydä fiksua mustaa halterneck tankinia. Tuo uikkari on H&M+- mallistosta ja pidän peukkuja, että se on hyvä. Muuten: tilasin Kappahlista 40% alesta tankinin ja se on aika mainio! Sain vielä survottua puskurini melko kivuttomasti siihen eli se jää meille. Muu koru- ja vyösälä on myös Henkan alesta ja osa meni harkinnan jälkeen palautukseen. Nuo korkkarit on Henkan Premiun Quality- mallistosta eli samaa mallistoa kuin aikaisemmat tilaamani nilkkurit, jotka oli jalassa aivan parhaat. Nämäkään eivät tee istuvuudessaan poikkeusta ja teenkin noista kaunokaisista ihan oma postauksensa myöhemmin. Nuo lenkkarit on DinSkosta  ja ajattelin niitä tehokäytössä olleiden mustien Vagabondien pariksi ihan arkikäyttöön. Saa nähdä millaset ne on sitten livenä.
Koruostokset ei loppuneet noihin Henkan killuttimiin, vaan Ginasta on tulossa pari rihkamaa lisää. Ginasta on tulossa lisäksi tuo oranssi/pinkki pusero, joka menee liikuntakäyttöön sekä tuo aleteeppari, joka oli totaalinen heräteostos, mutta mennee ihan arkipaidasta. Noita Lindexin yläosia odotan eniten: reissussa mulla oli mukana Henkan musta kimono ja sen monikäyttöisyys herätti sitten hankkimaan uuden, hieman värikkäämmän version. Toivotaan, että se on hyvä! Tuo valkoinen paita menee sekin liikuntakäyttöön eli nyt ei pitäis kitistä, että ei oo vaatteita jumppaan, salille ja lenkille. Saatte tirvasta, jos niin sanon! :-)


2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!