27. tammikuuta 2016

Kulmat - mistä ne alkaa ja mihin ne loppuu

Tutkimusten mukaan mieleenpainuvin kasvojen osa on kulmakarvat ja ihmiset tunnistavat toiset erityisesti silmien yllä olevien karvojen avulla. Siksi siis muikkarina kuinka kulmakarvojen tasapainon ja pituuden saa mitattua helposti vaikka siveltimellä tai jollakin muulla tököttimellä.

Kulmakarvan pitäisi alkaa samalta tasolta kuin nenänpieli (ensimmäinen kuva). Kulman korkein kohta sijoittuu iiriksen ulkoreunalle (keskimmäinen kuva) ja kulmakarvan pitäisi loppua nenänvarren ja silmän ulkonurkan suuntaisesti (viimeinen kuva). Nämä ohjeet siis ovat klassiselle kulmakarvan muodolle ja suuntaa antavia. Itse olen tuon alun ja lopun yrittänyt suunnilleen mitata, mutta tuohon korkeimpaan kohtaan en ole niin kiinnittänyt huomiota. Tällä hetkellä tuntuu, että kulmakarvamuoti on yhtä vaihtuvaa kun tukkamuoti tai Kardashian- klaanin karvojen väri.


Kuva: Pinterest

4 kommenttia:

 1. Tää on hyvä näyttää noille mun "just melkein" 16 vee teinitytöille, ne nimittäin jostain syystä raaaaakastaaaaa noitten kulmiensa nyppimistä... Mä rouskutan niille koko ajan etteivät nyppis niitä niin kauheesti koko ajan kun ei niitä kohta oo ollenkaan... Arvaa mikä on teinien vastaus "NÄÄ EI OO SUN KULMAKARVAS!" .... juu, taisit arvata oikein vastauksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika arvattava teinikommentti :-D Nyt tytöt pois ne pinsetit ja annatte nyt olla vähän aikaa kulmien luonnontilassa. Sitten kun kulmat on vähän kasvaneet, niin meette ammattilaiselle nypityttämään kulmat. Täti neuvoo ettei tuu sit myöhemmin katumusta :-)

   Poista
 2. Kävin neiti B:n kanssa kosmetologilla joka muotoili neidin kulmat, mutta ei, ei päästä irti pinseteistä.... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi neitiä :-) No jos ei meinaa jossain vaiheessa kasvaa kulmat takaisin, niin voi ottaa risiiniöljyn käyttöön, niin alkaa karva tuuhenemaan :-) Terveisiä neiti B:lle <3

   Poista

Kiitos viestistäsi!