3. helmikuuta 2016

Pukeutumis-inspistä Pinterestistä

Pinterest on kyllä samaan aikaan kumma ja ihana paikka. Se on vähän niin kun Stockmann: jos sieltä ei etsimäänsä löydä, niin sitä ei tarvita. Puhdin puuttuessa ajattelin jakaa jo valmiiksi tehtyjä asukollaaseja Pinterestin ehtymättömästä varastosta. Aiheena talvi ja kovasti lähestyvä kevät <3 Meikäläisen Pinterest- tilin löytää täältä ja jos haluaa lisää kollaaseja katsella, niin oma kollaasikansioni löytyy täältä. Nyt mä meen nukkumaan! Nimimerkki Ei edes Kymppiuutisiin valveilla :-)
2 kommenttia:

  1. Ihania asuja! Itseäni aina kenkuttaa kun ei pysty, ei kykene, ei saa eikä voi pitää omia vaatteita töissä. Jotenkin tuntuu turhalta muuten panostaa näihin vaatteisiin.... Pitäisi varmaan saada mieli muuttumaan, eller hur! Ihanaa kun tulee kevät ja kesä ja rai-dat!! Tadaa! Hauskaa työpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varmaan itekään jaksai niin miettiä pukeutumista, jos duunissa olis työvaatteet. Pitäis miettiä tuo pukeutuminenkin itsensä kannalta eli miten hyvä fiilis itselle tulee, kun on kivat vaatteet :-) Sitähän muoti parhaimmillaan on <3

      Poista

Kiitos viestistäsi!