21. maaliskuuta 2016

Pöksyostokset

Hei vaan kaikille! :-) Tajusin vasta tänään, että en ole postaillut yli viikkoon mitään eli on aika katkaista blogihiljaisuus. Miten tää aika menee muuten näin nopsaan?!? Vastahan oli tammikuu!!

Tässä välissä olen tehnyt pari nettiostosta, joista osa on ollut nappiostoksia ja toiset taas ei niinkään. Alla olevat housut/farkut kuuluvat tässä tapauksessa nappiostoksiin ja nyt kuulkaas viimein taisin löytää ne boyfriendfarkut: ei liian vaaleat eikä liian tummat. Pöksyt löyty ylläri, ylläri Henkalta ja odottaa jotakin kivaa päivää ja fiilistä, että pääsevät käyttöön. Toiset farkut, joska osottautu ehkä enemmänkin housuiksi kuin farkuiksi ovat Kappahlin byysat, joista laitoinkin postausta täällä. Sain ne alella TODELLA edullisesti. Housujen materiaali on ohutta denimiä ja ne istuvat kuin valettu! Lahkeita joutuu vähän lyhennyttämään, mutta muuten veikkaan, että niistä tulee yhden mun suosikkihousuista. Ja mikä parasta: malli ei ole bootcut, jonka kuvan perusteella voisi luulla, vaan lahje on enemmän flare. Suits me fine!2 kommenttia:

  1. Oi! Mäkin ottaisin noi ekat pöksyt! Mulla on vähän samanlaiset muttei ne enää mahdu tälle läskipeballe enää.... Byäää!!! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läski on just hyvä <3 Onpahan millä täyttää pöksyt :-) Voin oikeesti suositella noita pöksyjä :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!