31. lokakuuta 2016

Onnea Ihmesieni!

Olen täällä blogissa hehkuttanut useampaan otteeseen Konjac- sientä eli tuttavallisemmin Ihmesientä. Nyt tuo ihmeellinen perenna on saanut Suomen Terveyskauppiaiden liitolta Vuoden 2017 hoitotuote- tittelin. Suurimmat onnittelut sienelle ja sienen äidille Tarjalle <3

Jos et ole kuullut sienestä aikaisemmin tai haluat verestää sienimuistia ja mitä kaikkea ihanaa sieni on saanut aikaan ihmisten iholla, niin voit lukea siitä täältä ja täältä. Ja jos haluat hankkia Ihmesienen, niin sitä saa esim. Cosmerya- verkkokaupasta.
4 kommenttia:

 1. Kiitos Ninni! Oli mahtavaa saada tällainen kunnianosoitus omalle sienipesueelleni. Kun aloitin sienien maahantuonnin, kukaan ei ollut niistä edes kuullut. Mutta nyt tilanne on ihan toinen. Olen 3 vuotta tehnyt niiden kanssa töitä ja aina, kun luen jonkun saaneen sienstä apua oman ihon hoitoon ja varsinkin iho-ongelmiin (kuten ruusufinniin), sydämeni laulaa riemusta. Työni ei ole mennyt hukkaan. Näiden lapsosten äitinä on mukava olla:) t. Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan sienille vielä monta, menestyksekästä vuotta <3

   Poista
 2. No siis niiiiiin uusi tuttavuus etten edes tiedä miten käyttäisin... Tai, kastelisin ja pesisin ihon, käviskö näin? <3 Kissess!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kävis niin :-) Ja jos sulla on herkkä iho, niin vihreä sieni ehdottomasti <3 Voin antaa puhelimitse henkilökohtaista opastusta :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!