3. kesäkuuta 2017

Kesää odotellessa...

Moro kaikille pitkästä aikaa! Blogitauoko ei ollut suunniteltu, mutta tuli sen verran tarpeeseen, että nyt on taas hyvä fiilis kirjoitella. Kuten otsikkossakin seisoo, niin en ole varmasti ainoa, joka odottelee "ihan oikeaa kesää" alkavaksi. Vaikka tuomi on täällä etelässä kukassa ja koivuissa lehdet täysikasvuisia, niin lämpö antaa vielä odottaa. Turha vielä haaveilla läheisellä kalliolla lötkyilystä ja lempeän kesätuulen hellimisestä, kun meinaa tukka lähteä irti jo parvekkeellakin keväisen kitkerässä tuulessa.

Jos tää Suomen kesä ei tästä parane, niin tiedossa on kahden viikon reissu heinäkuussa jonnekin lämpimään. Sitä odotellessa olenkin laittanut taas hyvissä ajoin netin laulamaan ja tulossa on pari maksimekkoa sekä kevyttä tunikaa. Tässä mietin vielä hankkisiko tämän ihanan Junarosen uikkarin. Perkule, kun on vaan oma koko loppunu.... Kytistelen siis :-)

Maksimekoista sen verran, että nyt on ollut ainakin netissä todella köyhät valikoimat maksimekoissa. Pohjemallia ja siitä lyhyempää kyllä löytyy, mutta maksimekkoja saa nyt etsiä kissojen ja koirien kanssa. Onneksi Violetalta löytyi ihana perusmaksimekko ja tässä jännätäänkin, että onko mekko sitten livenä hyvä. Pitäkää peukkuja! Laittelen ensi viikolla vähän koontia vaate- ja kenkäostoksista blogitauon aikana ja infoa myös parista Lontoon hankinnasta.
1 kommentti:

  1. Se on nätti mekko kuvassa.:) Mulla on Violetalta raidallinen maksimekko, edelleen myynnissä heillä. En vaan ole saanut aikaiseksi esitellä mitään pitkään aikaan, ja nyt keuhkoputkentulehdus.:p Mutta livenä olen erittäin tyytyväinen siihen raidalliseen. Harkitsin jo hankkiako toisen. Hommasin sitten Violetan mustan maksihameen, josta olen vähän epävarma. 100% polyesteriä niin olisi pitänyt tietää, että se liimautuu kaikkeen keinokuituiseen, kuten sukkiksiin (käytin sitä kerran, silloin sukkisten kanssa, koska Suomen kevät, jne.). Lisäksi siinä on pakkauksen jäljiltä näkyviä taitteita, joita yritin silittää pesun jälkeen pois (silitys 1* sallittu), mutta hamonen osoittautui aika mahdottomaksi käsitellä silityslaudalla, joten toivon vaan, että se oikenee itsekseen. Odotan myös paljassääristä aikaa.

    Noh, mutta unohdin instakuvan: https://www.instagram.com/p/BUnSLMgAggc/?taken-by=elainelouve

    Siinä on kyseinen hame, Seppälän paita ja Violetalta myös hankkimani farkkutakki.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!