3. toukokuuta 2018

Jotta bikereita ei olis liikaa...

Takkiaddikti tässä hei! Yli kuukausi vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta ja takkiteema vaan jatkuu. Tuon edellisen postauksen rotseista ei hankkinut yhtäkään, koska hopeinen maihari ei livenä sitten näyttänytkään hyvältä, vaan se olikin vähän tätitakki. Joku vois sanoa, että etkös sä 41- vuotiaana mee tädistä... NOOOO!!!

No, joka tapauksessa tarjoushaukkana nappasin alesta alla olevat bikerit, koska ihmisellä ei vaan voi olla koskaan liika bikereita. Nämä uusimmat siis jo vaatekaapissa olevan paksumman mustan ja keltaisen kaveriksi. Tuon Henkkamaukan mustan version ostin ainostaan magean punaisen vuoren takia. Järkevää, eikö? Materiaali on sopivan pehmeää eikä liian kiiltävää, vaikka kiiltonahka tekeekin tuloaan. Hyvä ja edullinen ostos siis, kun sen vielä alella ostin.

Viininpunaisesta versiosta olin haaveillut jo vuoden päivän ja kun sen bongasin Elloksen alesta, niin nappasin viimeisen kappaleen oitis itselleni. Alehintaan tuo on mainio ostos ja mallasin sitä jo syysneuleiden ja -huivien kanssa. Toimii eli syksyksi rotsi syyssateiden seuraksi hankittu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!