25. marraskuuta 2018

Huivi- invis


Nyt on tehty jokavuotinen huivi- inventaario ja käytössä on "ne" huivit, joita haluankin käyttää. Loput huivit on varastossa odottamassa parempaa inspiraatiota tai kierrätystä. Olen ihastunut tänä syksynä/talvena isoista, muhkeista huiveista. Viime talvena talvirotsina oli Zizzin musta villakangastakki, mutta tänä vuonna takkina on Henkkamaukan todelliseksi löydöksi osoittautunut harmaa huopatakki, jonka kanssa käy melkeinpä mikä väri tahansa eikä vaaleimmankaan huivin nukka näy takissa. Olisittepa nähny mustan rotsin tuon harmaan Zaran huivin kanssa, not good.

Tuosta vihreästä Mangon huivista mainitsinkin edellisessä postauksessa ja valkoinen sekä musta on tuota samaa sarjaa. Tuo harmaa on viime vuoden Zaran alesta ostettu huivi ja se on todella lämmin. Huivi on myös todella pitkä eli siihen voi sananmukaisesti kietoutua. Oranssimustavalkoinen huivi on myös viime vuoden Zaran aleostoksia ja en ole sitä vielä ehtinyt käyttää kertaakaan.

Sininen huivi on Lindexistä ja harmittaa TODELLA paljon, että en ostanut samaa huivia keltaisena. Nyt se on kuulemman loppuunmyyty. Etsintäkuulutus siis: jos jollakin on tuo ko. huivi ja haluaa siitä luopua, niin ostan sen mielelläni pois. Koska en Lindexin keltaista (toistaiseksi?) saanut, niin Ginatricon huivi saa ajaa keltaisen kaipuun. Vaikka huivi on suhteellisen iso, niin se vaikuttaa noiden muiden muhkujen rinnalla jopa pieneltä. Keltaisen himo kuitenkin voitti :-D









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!