21. heinäkuuta 2020

Ostoksia

Postaukset ostoksista ja varsinkin vaateostoksista on mun blogin luetuimpia postauksia. Itse muiden blogeja seuraavana ne ovat toki itsellekin niitä mielenkiintoisimpia jo senkin takia, että niistä saa hyviä vinkkejä omaan ostoskoriin. Koska oma blogi keskittyy plusmuotiin olen otettu ja blogin yksi tarkoitus ja päämäärä toteutuu, jos yksikin siellä ruudun toisella puolella saa vinkkejä näistä ko. postauksista omaan vaatekaappiinsa. Tässä siis uusimmat hankinnat kesä- heinäkuulta ja joukossa on pari aleostostakin.

Alla olevat puhvihihaiset mekot ovat Henkkamaukan aleostoksia. Kyttäsin ja mietin noita ko. mekkoja normaalihintaisina, mutta ostopäätös syntyi vasta alennusmyynneissä. Jos musta ja keltainen mekko kiinnostaa, niin suosittelen hankkimaan yhden koon pienempänä, mitä yleensä ottaisit (ellei halua mekosta oversize- fiilistä): mekko on melko tilava. Mekkoa voi pitää overshoulder ja pituus itselle (oma pituuteni on 165 cm) on nilkkapituinen. Materiaali on kivan ohuen rapsakka. Tuon mustan kaftaanin hankin alunpitäen rantamekoksi, mutta se tuntuu liian lyhyeltä. Tuo kaftaani meneekin vaatekaappiin paitamekoksi edessä olevan kokopitkän napituksen ansiosta. Valkoinen mekko on Henkkamaukan aleostoksia ja itse asiassa päällä tätä postausta kirjoittaessa. Olen nimennyt mekon "neitikesäheinäksi", koska se on NIIN maalaisromanttisen kesäinen. 
Printti t-paita on hankinta Zalandolta on livenä niin magea. Toivoin tilatessa, että keltainen printti on kunnon neon ja sitä se onneksi on. Menee rennosti arkena tai sitten duunissa bleiserin kanssa. En yleensä esittele ns. perus t-paita ja toppiostoksia näissä ostospostauksissa, mutta koska itse koen, että pluskokoisilla on vaikeaa löytää perusvaatteita, niin vinkkaan täällä Zizzin malliston t-paidoista ja topeista. Joskin varsinkin Zizzin t-paitojen materiaali on vaihdellut vuosien varrella, niin silti ne ovat malliltaan sekä kestävyydeltään erikoisluokassa. Suosittelen kokeilemaan!
Henkkamaukan uutuuksista sain uuden tulokkaan puhvihihakokoelmaani. Puseron materiaali on sopivan napakkaa puuvillaa ja lisäksi hihat ovat tarpeeksi pitkät. Keeper ehdottomasti! Jos tuossa edellä vinkkasin pluskokoisista perusvaatteista, niin itsellä ko. kategoriaan kuuluu ehdottomasti myös uikkari. Koska harrastan vesiliikuntaa uikkareita menee ainakin yksi vuodessa ja koska en halua mitään mummomallia, kyttään Zizzin ja Junarosen uikkareita alesta. Uusin hankinta on Zizzin uikkari mesh- detaljeilla ja voin sanoa, että uikkari on laadukas ja kestää käyttöä jo vuorituksensakin takia. Iso suositus siis merkin uima-asuille. Asusteissa ja varsinkin laukuissa olen tehnyt hankintoja harkiten odottaen inspistä ja Henkkamaukan "toppalaukku" oli niin veikeä, että se oli pakko hankkia. Laukku on crossbody ja musta versio myytiin parissa päivässä verkossa loppuun. Ilmeisesti joku muukin oli kokenut laukkuinspiraation iskun :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!