18. joulukuuta 2020

Essien joulukalenteri 2020: mitä kalenterista paljastui

Kerroinkin aikaisemmin, että olen hankkinut tänä vuonna joulukalenterin ja vielä kosmetiikkakalenterin. Koska en oikeastaan tarvitse meikkejä, siveltimiä yms. päädyin Essien joulukalenteriin. Tein keväällä koronakaranteenissa kaapeissa suursiivouksen ja vaatteiden lisäksi kiertoon lähti kasa myös kynsilakkoja. Päätin, että jos hankin uusia lakkoja, niiden täytyy olla laadukkaita eikä mitään randomlakkoja. Siksikin kosmetiikkakalenteria valitessa Essie sai ykköspaikan. 

Koska en ole tietyissä asioissa erityisen pitkäjänteinen ihminen, niin luukun 16 kohdalla päätin, että who gives a fuck ja aukaisin loputkin kalenteri laatikoista. Voinkin siis esitellä kalenterista paljastuneet lakka- ja kynsituotteet hieman etuajassa. Ensiksi täytyy sanoa, että sisältö yllätti laadukkuudellaan ja sävyillään: olin ajatellut, että kalenteriin on sysätty kaikki sesonkilakkojen jämät kaikissa sateenkaaren sävyissä. Yllätys olikin toisenlainen, kun luukuista paljastui omaan tyyliin sopivia nudelakkoja sekä useampi punainen lakka. Olikohan kalenterissa kolme tai neljä luukkua, joissa oli ihan ihme sälää (esim. lyijykynä?!?), mutta muuten kalenteri sisälsi loistotuotteita.Kuten tuossa aikaisemmin kerroin, niin nudelakkojen lisäksi kalenterista tuli punaisen eri sävyjä parissa eri koossa. Itse koen nuo pienemmät pullot kätevämpinä jo ihan senkin takia, että ne eivät ehdi ainakaan kuivua pulloonsa. Pitää varmaan testata ennen joulua nuo punaiset lakat: nyt olis ainakin jokaiseen sormeen eri sävy. Punaisten sävyjen lisäksi tuli pronssinen sekä siniharmaa lakka. Veikkaan, että tuo siniharmaa jää käyttämättä ja voisin sen lahjoittaakin jollekin ystävälleni.


Nudelakoissa olikin sitten valinnanvaraa ruusuisemmasta sävystä aina valkoiseen. Itsellä on Opin valkoinen lakka ja nyt on hauska verrata millainen peittävyys Essien lakassa on vrs. tuo Opin lakka. Pakko muuten sanoa tähän väliin, että Essien lakoissa on aivan mieletön sivellin. Se on tarpeeksi leveä, jotta lakkaa ei tarvitse maalata kynteen, vaan tasaisen tuloksen saan jopa yhdellä siveltimen vedolla. Helpottaa kummasti, kun itse lakkailee kynsiään.


Värilakkojen lisäksi kalenterissa oli alus- ja päällyslakkoja sekä kynsinauhaöljy sekä minipullo kynsilakanpoistoainetta. Ton kynsinauhaöljy olikin etukäteen ainoa tuote, jonka tiesin olevan kalenterissa ja oli mieluisa tuote, koska se on ollut jo jonkin aikaa ostoslistalla. Ostoslistalla oli myös Gel Couture- päällyslakka (tuo vääntyneen näkönen pullo) ja voin sanoa, että jos haluatte kestävän lakkauksen, niin tuo tuote kannattaa ostaa. Keston lisäksi lakkaukseen saa upean kiillon. ISO suositus. Muuten nuo alus- ja päällyslakat on aika peruslakkoja ko. käyttöön. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!