30. tammikuuta 2021

Viimeisimmät ostokset

En olekaan pitkään aikaan postaillut vaateostoksistani tänne blogiin. Sain kerättyä (sekä vielä just ja just muistin), mitä olen viimeisen kolmen-neljän kuukauden aikana hankkinut vaatekaappiini. Alennusmyynneistä tuli ostettua varsinkin Zizzin vaatteita ja nyt koronan kulta-aikana myös kotoiluvaatteita. 

Henkkamaukan kollarimekko on tälläkin hetkellä päällä ja on mun uus suosikkivaate: ihanan lämmin ja helppo vetää päälle. Henkkamaukan Paavo Pesusieni-kollari oli aluksi läppäostos, mutta on osoittautunut todelliseksi jokapaikan huppariksi. Paavon löytää, jos oikein osaa katsoa. Aleostoksiin kuuluu Henkkamaukan one shoulder- kollari. Inhoan korkeakauluksisia paitoja (poolot ei oo mun juttu) ja niissä tulee hepenpuute välittömästi. Siksi ja juuri siitä syystä tämä paita ei ahdista eli täydellinen hyggeilyyn. Laventeli on kevään ja kesän 2021 yksi trendiväreistä ja tilasinkin laventelin kollarin Henkkamaukan miestenosastolta. ISO suositus kollareiden hankintaan miesten puolelta. Hinta sama, mutta materiaali yleensä paljon laadukkaampaa. Olen ajatellut ko. kollaria myös toimistolle asusteilla höystettynä eli ei ihan 100%:sti kotoilukollarista kyse.
Oli hilkulla etten menny Zizzin alessa sekaisin, mutta sain kuin sainkin pidettyä jonkinlaisen rotin päällä. Ostoskoriin lähtikin melko pitkälle klassikoita. Valkoinen paitamekko on aivan ihana ja suunnittelin sitä leggareiden ja kiiltonahkamaihareiden kanssa. Puhvihihaisia puseroita tilasin molemmissä väreissä, koska en osannut valita ja olivat niin isossa alessa, että olishan se ollu synti olla niitä hankkimatta. T-paitoja taas ei voi olla koskaan liikaa ja bongasin Kappahlin uutuuksista todella laadukkaasta ja paksusta puuvillasta tehdyt t-paidat. Otin ehkä kokoa liian isot, mutta saavat olla ns. relaxed fit.Zizzin alesta tuli hankittua housuja, koska niitä t-paitojen lisäksi ei voi olla koskaan liikaa. Olen joggereiden suuri fani, koska ne käyvät siistiin sekä rennompaan pukeutumiseen (toki riippuu, mistä materiaalista ne on tehty). Zizzin joggersit on siistiä ja sopivat paksua ja laskeutuvaa materiaalia ja ostinkin niitä kahdet. Zizziltä hankin myös laskosleggarit, jotka on paksua trikoota. Istuu hyvin eikä joka pirun niemi ja näppylä näy läpi. Kyttäsin jo pidemmän aikaa Zizziltä pitkähihaista meshpaitaa ja nyt hankin sen alesta superedullisesti. Henkkamaukan alesta hankintaan meni kaksin kappalein mustat sikarihousut. Henkkamaukan housut ei yleensä istu, mutta näissä oli nappi-istuvuus. Olen etsinyt piiiiiitkää vyötä, jolla saisin vyötettyä esim paitamekon ja neuletakin ja sellainen löytyi Henkkamaukalta. Toimii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!