10. huhtikuuta 2021

Viimeisimmät vaateostokset

Pitkästä aikaa täällä blogissa ja vuorossa viimeisimpien vaatehankintojen esittely. Iso osa vaatehankinnoista on mennyt palautukseen, mutta pari on jäänyt myös vaatekaapin uutuuksiin. Blogia pidemmän aikaa lukeneet ovat varmaan huomanneet "pienoisen" takkimaniani: musta tuntuu, että löydän aina vaan uusia, mageita takkeja ja oonki joutunu suitsimaan niiden hankkimista. Mutta: nyt oli yllättäen pari rotsia ihan hakusessa. Tajusin kevätauringon paisteessa, että mun vakkariulkoilutakki on jo ns. parhaat päivänsä nähnyt ja uuden hankkiminen oli to do- listalla. Laitoinkin tilaukseen Elloksen nylontakin ja olen ollut hankintaan todella tyytyväinen. Katotaan kestääkö se yhtä monta vuotta kun edeltäjänsäkin.

Toinen tekkihankinta on Henkkamaukan beige nylontrenssi. Mulla on aikaisemmin ollut ns. perinteisiä puuvillaisia trenssejä, mutta hankkiuduin niistä kirppiksellä eroon, koska tyyli ajoi niiden ohi. Nyt bongasin mielestäni kelpo yksilön, jossa on hauskat detskut ja materiaali vähän rennompaa ja olin oikeassa: sain tänään rotsin kotiinkuljetuksella ja rakastuin takkiin heti. Sopivan rento ja hihojen tampeilla saa hihat käärittyä lyhyemmäksi. Kevät saa tulla NYT!



Yläosahankinnat on himailun ansiosta rennomman puoleisia perushankintoja. Rento kollari on niin ikään Henkkamaukan ja samasta paikasta on harmaa ja valkoinen t-paita sekä yllättävän romanttinen pitsitoppi. Voin lämpimästä suositella noita t-paitoja: modaali materiaalina laskeutuu hyvin ja aikaisemmin ainakin materiaali on kestänyt pesua todella hyvin. Koko noissa t-paidoissa on aivan valtava eli suosittelen vakavasti harkitsemaan kahta kokoa pienempää kokoa, jos mielit hankkia ko. paitoja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!