25. elokuuta 2021

Tahranpoisto sohvasta Vanishilla

Olen Vanishin järkkymätön fani ollut useamman vuoden. Esimerkiksi valkopyykki saa kyytipojaksi joka kerta Vanishia ja voin sanoa, että valkoiset pyyhkeet ja t-paidat ovat pysyneet VALKOISINA Vanishin ansiosta. Tämän kertainen siivousvinkki liittyy kuitenkin sohvan ja miksei mattojen puhdistukseen, koska tässä postauksessa oleva tuote on juurikin tarkoitettu matoille ja muille kodin tekstiileille. No, sohva ja sen päällinen on se kodin muu tekstiili.

Laitoin toissa viikolla sohvan tyynyjen päälliset pesuun ja koska en jaksanut irrottaa itse sohvanpäällistä (on oma revohkansa ja vittumainen sellainen), niin tovin googlailtuani löysin Vanishin aineen, josta oli parikin kehuvaa tekstiä. Prismaan siis ostamaan ko. pulloa ja testamaan. Voin näin yhden kerran testauksella lämpimästi suositella! Tuote tulee pullosta vaahdon muodossa ja suihkin sillä sovan käsinojat ja annoin vaikuttaa pari minuuttia. Tämän jälkeen hankasin tuotteen pois mikrotkuiturätillä ja oo la laa! Nuhrut lähti kerralla ja käsinojat on kuin uudet. 

Miehen tortillasotkuja valkoiselta keittiön matolta tuo suihke ei kyllä jaksanut liottaa, vaan tarvittiin järeämpää arsenaalia: sappisappualla yön yli vaikutus, valkopyykin Vanishia mitallinen koneeseen ja 90 asteen pesu. Nekin sotkut on nyt historiaa! Mitähän sitä seuraavaks pesis...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!