6. lokakuuta 2022

Hiuspantamania

Tein parisen viikkoa sitten inviksen hiuspantalaatikossa ja kuten olin tilannetta vähän jo ounastellutkin: mulla on liikaa pantoja. Tai no mikä nyt on liikaa, mutta veikkaan, että noita on nyt kertyny keskivertokansalaisen pantalaatikkoon verrattuna hippusen enemmän. 

Tykkään käyttää pantoja varsinkin ns. en jaksaa laittaa hiuksia- päivinä jolloin hiukset on ponnarilla ja asuun sopiva panta kekottaa päässä. Pannoissa on toki ne suosikkipannat ja niitä tulee käytettyä useimmin ja olenkin jaotellut pannat talvi- sekä kesäpantoihin. Tuossa ekassa kuvassa olevaa paljettipantaa on tullut käytettyä paljon sekä kaikkia solmupantoja.

Suvi-Anna vinkkasi Instan puolella keväällä Sheinin pantatarjonnasta ja hieman sekosin valikoimasta ja laitoin tilaukseen syksyn ja talven trendiväreissä pari pantaa, jotka onki osottautunu yksiksi käytetyimmiksi. Olen nyt tuon inviksen jälkeen pantaostokiellossa eli noissa jäljelle jäävillä mennään. Onneksi kasa hieman väheni, kun laitoin pari huonokuntoista pantaa roskikseen ja loput ei niin käytetyt sain kaverille kiertoon. Voin sanoa, että pantoja jäi vielä omaan käyttöönkin :-)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!