17. maaliskuuta 2024

Kevään ja kesän 2024 vaatetrendit

No nyt on kuulkaa viimein koottu melkoisen kattava lista kevään ja kesän vaatetrendeistä. Osahan näistä on näkynyt jo viime syksynä ja osaa on voinut nähdä jo ketjujen mallistoissa. Kevään ja kesän 2024 trendiväreistä jo kirjoittelinkin eli tämä on hyvä jatkumo sille.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- läpikuultavat hameet/mekot: ennustin viime syksyn trendiennusteessa mesh- matskun tulemista, mutta ymmärrettävistä syistä (Suomen talvi jne.) tämä trendi on Suomessa ja maailmalla tullut isommin vasta nyt. Oscareiden jatkokemuissa nähtiin ns. nudemekkoja ja ne oli kyllä mageita. Jos trendistä haluaa arkikelpoisen, niin alle voi pukea esim. tämän kevään trendipöksyt: cargo/reisitaskuhousut.


- metallin sävyt: tämä trendi on helppo toteuttaa omassa vaatekaapissa: naftalista käyttöön peilihopeiset lenkkarit ja laukku ja kultaiset lenkkarit. Tää on niin ysäriä!


- hapsut: hapsut tulee ja menee ja nyt niitä saa olla taas. Hameissa, mekoissa ja asusteissa.


- kaksiosaiset setit: housupuku, jakkupuku. Tää ei oo mun mielestä mikään uus juttu eli jos se viime keväänä ostettu housupuku (bleiseri ja housut) on edelleen käyttämättä vaatekaapissa, niin nyt kiireen vilkkaan ottamaan se  sieltä käyttöön.


- vyöt: mitä leveämpi sen parempi! Pitääkin kattoo oma vyökokoelma, joka on lievästi sanottunu pölyttyny viime vuosina.


- pemplum: no tässä trendi, jota en todellakaan tule ottamaan käyttöön! :-D Ei sovi yhtään omalle kropalle, mutta ymmärrän, että joillekin tää on nappivalinta. 


- taivaansininen, vaaleansininen: tää on mun oma veikkaus, mutta tää sävy tulee olemaan tään kevään ja kesän IT- väri pinkin kanssa. Katsotaan syksyllä osuinko oikeaan. Vetoja otetaan vastaan!


- persikka: tässä ei puhuta hedelmästä, vaan väristä ja itselle tulee tästä ylppäripäivä mieleen: ystävälläni oli persikkainen jakkupuku :-) Itse en veikkaa tästä mitään huipputrendiä.


- paitamekko: Luoja kiitos mulla on paitamekkoja kaapissa ja harkinnassa on hankkia yksi lisää. Alla vaan, t-paita/toppi ja farkut ja voi la! Helppoa!


- kerrostaminen: kun mekko ja housut- yhdistelmä on hallussa, niin voi lämmittelemään housut ja hame- yhdistelmää. Kerrostaminen on nimittäin tämän kevään ja kesän juttu. Mitä enemmän kerroksia sen parempi. Kannattaa kokeilla t-paita, liivi, bleiseri- yhdistlemää.


- minihameet: jos viime syksynä oli maksihameet, niin nyt on mini muotia. 


- farkkuhame: farkkuhame jatkaa edelleen varmaan senkin takia, että niitä on viimein tullu ketjuliikkeisiin enenevissä määrin. Nyt löytyy hameita midi- ja maksimitassa. Oma pitkä farkkuhame ysäriltä tuo muistoja mieleen... <3


- mammuttimaiset lenkkarit (leveydessä ja korkeudessa): viime syksyn lenkkarimuoti oli vasta alkusoittoa tulevaan eli nyt saa lenkkarit olla kun kuukengät. Kokoa ja näköä saa olla, niin että naapurinkin näkee!


- gladiaattorisandaalit: ja tulihan se sandaalimalli taas takaisin. Gladiaattorisandaalit varmaan kaikki muistaa noin kymmenen vuotta sitten ja jos ei muista voi aina googlata.


- lateksi: UIH! Katottiin miehen kanssa Suomen TOP 40- ohjelmaa Areenasta ja siellä jos missä näkyy ysäri kukkeimmillaan eli jos naamiaiset on ysäriteemalla, niin kannattaa katsoa ohjelmaa ihan inspiraatiomuodossa. Mitä mahtavia lateksiahousuja ja ei mitään tylsiä mustia, vaan punasta, vihreetä.. Oih! Ollapa taas 90- luvulla!


- löysä siluetti: löysää sen olla pittää! Eli mitä rennompia ja löysempi, niin sen parempi. Nyt ei kiristellä.


- bermudahousupuku/ shortsipuku/ shortsit: tästä tulee 80-90- luvun vaihde mieleen ja kuten tuossa yläpuolella housupuvun kanssa: t-paita, liivi, bleiseri ja bermudashortsit, niin trendien aallon harjalla surffaillaan big time.


- lentäjänhaalari: tämä trendi houkuttaa itseäni todella paljon, MUTTA: saatte arvata tuleeko tää trendi plusmuodin puolella. I don`t thinks so! Pitäis varmaan mennä remppaliikkeeseen ja noukkia sieltä joku haalari ja tuunata tai sitten tilata testiin Zalandon miesten puolelta haalari.


- tupladenim: tätähän oon povannu jo viime syksynä (muistaakseni), mutta nyt tään trendin pitäis tulla oikein kunnolla. Farkkupaidan ja farkut voi siis parittaa surutta ja enää ei tarvitse nolostella näyttääkö Britneyjustin- kopiolta.


- olkatoppaukset: ja nyt tarkoitetaan olkatoppauksia isolla oolla. Ei mitään pieniä toplinkeja, vaan kunnon fyllingit.


- bomberit: no niin! Now we talking! Meikäläisen bomberit pääsee käyttöön! Onneks säästin.


- cargohousut: no nyt näitä viimein on pluskoossa! Syksyllä yritin etsitä ja nada!


- vajaamittaiset takit/ lyhyt trenssi/ lyhyt farkkutakki: vajaamittaisia farkkurotseja ja trenssejä näky jo Henkkamaukan verkkokaupassa. Pituus oli sellainen vyötärömittaa hippusen lyhyempi, mutta ei mikään boleromitta. Kiinnostava varsinkin trenssin mittana.


- nahkahame: Midimittainen nahkahame oli nyt niinkun in. Mieluummin vielä sellaisena A-mallisena. Harmittaa hippusen, kun laitoin kirpparille 20 vuotta sitten mittatilauksena tehdyn nahkahameen. Eläm menneisyydessä, koska tuo hame mahtuis varmaan mulle toiseen reiteen :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!