30. syyskuuta 2013

Fit me Anti-shine stick

Ostin pari viikkoa sitten Maybellinen Fit me- sarjasta meikkivoidepuikon ja ihastuin tuotteeseen ikihyviksi. Aikaisemmat kokemukset puikkoon pakatuista meikkivoiteista eivät ole ollut erityisen imartelevia: kuiva ihoni ei tykkää niiden pakkelimaisesta koostumuksesta (tai no ainakin Max Factoryn Pan Stikistä) ja tuote onkin tarrautunut ihooni ja näytän jauhopussista nousseelta. Uusi Fit me- puikko lunasti odotukseni ja vielä enemmän. Koostumus on pehmeä ja hyvin levittyvä eikä se tunnu iholta kireältä. Tuotteesta luvataan ettei puuteria tarvita ja en sitä ole joutunutkaan lisäämään. Jos siis haluatte ylihelpon meikkivoiteen, jossa on sopivasti peittoa eikä tunnu kakkumaiselta, niin suosittelen lämpimästi! Kiireisen (mun tapauksessa laiskan) naisen meikkivoide ehdottomasti!

Suosikkini on ollut myös saman sarjan peitevoide (kolmas putkilo menossa). Peitepuikot ovat itselle liian kuivia, joten tämän tuotteen nestemäinen koostumus on nappi nassuuni. Kesällä en käyttänyt meikkivoidetta, vaan laitoin tätä tuotetta strategisiin kohtiin, levitin siveltimellä ja pohjustus oli valmis. Naamari ei menny tukkoon ja silti oli huoliteltu olo.

Jos innostuitte Fit me- tuotteista, niin huomenna alkaa ainakin Citymarketeissa kampis, jossa saa kaksi tuotetta 15 eurolla. Muistattehan, että sopivan meikkivoiteen sävyn valinnassa käytetään kaulan ja kasvojen välistä ihoaluetta. Ei siis sävykokeiluja kämmenselälle ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!