19. syyskuuta 2013

Kosmetiikkaostoksia

Se on kumma kuinka kaikki loppuu AINA yhtäaikaa ja kosmetiikka ei ole siitä poikkeus. Piipahdettiin eilen mussun kanssa Body Shopissa, koska tarvelistalla oli kosteusvoide, naamio ja putsari. Iho on taas onneks kunnossa. Sain nyt viimein avun ihooni ihotautilääkäriltä: piti mennä yksityiselle, kun arvauskeskuksen lääkäri oli niin kuutamolla ja ehdotti perusvoidetta. No, psoriin ei perusvoide auta ja annoin ko. lääkärille palautetta aiheesta melko napakkaan sävyyn. No, nyt on salvat psoriin, naamaan ja lähete valohoitoon ja nassu näyttää jo ihmisen nassulta eikä zombien repalelärviltä kiitos osaavan läkärin.

Eilen siis Body Shopista tarttui mukaan Aloe- sarjan kosteusvoide. Se riittää nyt syksyllä, mutta talvella täytyy siirtyä varmasti joko hamppuun tai E-vitamiini- sarjan yövoiteeseen. Lisäksi tehohoidoksi pari kertaa viikossa käytettäväksi valitsin E-vitaamiininaamion. Se kosteuttaa ja E-vitamiini samalla paikkaa ihoa. Putsariksi valkkasin uutuuden: Moisture White Shiso Make-up Cleansing Oil. Tuote on kasvojenpuhdistusöljy ja se käy myös silmämeikin poistoon. Tuote ei sisällä keinotekoisia säilöntäaineita tai väriaineita ja sillä saan ainakin minimoitua sen, että tää nassu ei ärsyynny ainakaan pitsarista.

Mussu otti itselleen vanhan tutun: hamppukroppavoiteen. Suosittelen tuota kropparasvaa kuivalle iholle. Vaikka tuoksu ei ole maailman paras, niin sarja toimii ja etenkin käsivoide kasvattaa kynsiä ennätysvauhtia. Lisäksi heräteostoksena tuli uusi tuoksu, Kistna. Ihanan puhdas ja kevyt tuoksu. Nyt on siis meidän perheen kosmetiikat kunnossa, vaikka eihän sitä koskaan voi olla liikaa.. ;-)

Ja tiedoksi nyt, kun itse ostin EILEN kaiken tarvittavan: Body Shopissa alkoi TÄNÄÄN alekampis (kts. viimeinen kuva.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!