27. huhtikuuta 2014

Luonnonkaunis- messut 2014

Kävin eilen Luonnonkaunis 2014- messuilla Kaapelitehtaalla ja voi kun oli kivaa! Oon vaan niin urpo, että innostun tollasissa tapahtumissa niin, että unohdan ottaa kuvia eli kuvatarjonta on todella suppea. Lähinnän otin kuvia The Natural Goods Companyn osastosta, jossa kävi kiitettävä kuhina. Tein itsekin osastolta ostoksia ja täytyy kiittää Natural Goods Companyn Suvia aivan mahtavasta asiakaspalvelusta sekä asiantuntemuksesta. Sain loistavat tuotteet mukaani ja laitan niistä oman postauksen tänne blogin puolelle ensi viikolla.

Messuilla oli myös täällä blogissakin vilahtaneet Hyvän Olon Maailman Tarja ja mahtavat Konjac- sienet sekä Kosmeettisen miehet isolla osastolla ja isolla kasalla Skin Blossom ja Nafha- tuotteita. Kannattaa siis käydä messuilla, jos täällä päin liikkuu, koska tarjoukset oli todella mahtavia ja fiilis iloisen kupliva.

The Natural Goods Companyn osasto


The Natural Goods Companyn osastolla oli aivan uusi Khadi- sarja, josta innostuin Mariannen suosituksesta. Ostin pari tuotetta kokeeksi ja ainakin ruusukasvovesi oli aivan mahtava, kun sitä eilen kokeilin. Nassu hyrisi ja nassun omistaja siinä sivussa. Pitää vielä kokeilla sarjan naamiota, mutta siitä ja sarjasta ensi viikolla tosiaan enemmän.

Lilly`s ekopuhdistusta

Laveran osastolla oli Lilly`s ekopuhdistussarjasta käsitiskiaine. Olen kokeillut sarjan pyykinpesuainetta sekä yleispuhdistusainetta ja pyykinpesuaine vakuutti. Aine pesi valkopyykin valkoisemmaksi kuin omot ja bioluvilit. Hinta on vaan aika suolainen eli laitan sen harkintaan ostanko lisää.

Messun järjestäjäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!