8. tammikuuta 2015

Banaaniletut

Sarjassamme kokeileva keittiömme. Näistä banaaniletuista/pannareista kohkattiin koko viime vuosi erinäisissä blogeissa ja kehuttiin niiden olevan todella herkullisia ja täynnä hyväätekevää proteiinia. No, tästä innostuneena päätin minäkin kokeilla näitä ihmelättyjä. Tein vielä oikein kunnon annoksen eli kaksi banaania, neljä munaa, hieman kanelia ja tämä blenderiin ja taikina oli valmis. Eiku paistamaan ja neljä iso lättyä oli valmiina. Ensireaktio sekä minulla että miehellä mausta: hyi helvetti! Letut maistuivat lähinnä banaanimunakkaalle (ylläri, ylläri) ja olivat todella makeita, vaikka ripaustakaan sokeria en taikinaan laittanut. Lisäksi koostumus oli höttömäinen. Älkää antako edes kuvassa olevan ehkä hieman liian ruskean pinnan hämätä. Se oli pienin tuon lätyn ongelmista! Jos joku näistä tykkää, niin fine, mutta ei hemmetti näitä ainakaan tässä perheessä aamiaiseksi syödä tai että letuista tulisi "loistavaa treenin jälkeistä sapuskaa". Mieluummin syön banaanin banaanina treenin jälkeen ja paistan ne kananmunat erikseen.



5 kommenttia:

  1. Loistavaa verbaliikkaa :) :) :) jotenkin kuulen äänesi, kun luen tätä kirjoitusta!!!
    t:H

    VastaaPoista
  2. Kokeilin kerran syksyllä. For the first and last time. Minä onneton vielä lisäsin suklaanmakuista protskujauhoa. Se oli virhe, and.. Aivan samat reaktiot ja tuntemukset!! :) t. Heili Karjalasta.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä makujen harmonia :-D Kyllä nuo letut ei oo ihmisen ruokaa :-D

      Poista
  3. No ei ole ei. Ainostaan totaalisesti makunystyränsä menettänyt voi noita syödä jos ei maista mitään.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!