1. elokuuta 2015

Melissa McCarthy Seven7

Tätä uutista ehdin jo odottaakin! Yksi lempikomedienneista Melissa McCarthy lanseeraa oman plusvaatemallistonta. Mallisto kantaa nimeä Seven7 ja se tulee myyntiin virallisesti syyskuun ensimmäinen päivä. Mallistoa tulee myymään Lane Bryant, Macy`s ja HSN ja sitä saa tilattua jatkossa myös Melissan omilta sivustolta. Mallisto tulee sisältämään perusvaatteita ja kaikki malliston tuotteet ovat alle 150 dollaria eli ei paha hinta, jos mallisto on oikeasti kiva. Alla pari promokuvaa, jotka löysin ja odotankin todella innolla millaisia yksittäisiä vaatekappaleita mallisto sisältää. Laittelen tänne blogin puolelle kuvia heti, kun tuo mallisto virallisesti lanseerataan.
2 kommenttia:

  1. Toivottavasti siellä olisi kivoja vaatteita, vaihtelu on aina mukavaa :) Hieman harmittavasti nuo kuvat näyttävät siltä, että luvassa on iänikuista mustaa ja harmaata, sekä yhdistelmää kapea alaosa + löysä yläosa, mikä ei sovi minulle ollenkaan. Toivottavasti löytyisi vähän muutakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa harmittelin samaa itsekin. Syksyn trendivärejä olis ihana nähdä myös plusmallistoissa! Odotan todella paljon tuota mallistoa, koska omat odotukset on ainakin korkealla. Katsotaan siis, mitä sieltä on tulossa :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!