12. tammikuuta 2017

40

Mäki pääsen nyt aikuisen naisen ikään, kun tänään napsahtaa mittariin tasaluku. Se, että olenko nyt sit oikeesti aikuinen, niin en usko. 30- vuosissynttäreiden korvilla oli ns. kolmenkympin kriisi, mutta nyt ei kriisiä ole. Koen, että olen parhaassa iässä tähän mennessä enkä vaihtais vuottakaan pois. Nämä vuodet on muovannu musta just tällaisen ja raipaltakaan ei olla säästytty, mutta se ei mikä tapa, niin vahvistaa. Mitään synninpäästöä tai kuinka olen kasvanut ihmisenä- tilitystä on turha odottaa :-) Ikä on vaan numero, eikä siitä kannata murehtia sen enempää. Pääasia, että elää sellaista elämää, mistä itse nauttii ja on niiden ihmisten kanssa, joiden seurassa viihtyy. Happy birthday to me! <3


8 kommenttia:

 1. Paljon onnea!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea!:D Itsellä tuli 40v. täyteen viime vuonna ja tosiaan yllätyin, kun en kriisiytynyt. Aiemmin 25v. ja 30v. oli kriisin paikkoja. Vanheneminen pelotti, enkä koskaan kokenut saaneeni maailmassa aikaan "riittävästi", mitä olisi vissiin muka pitänyt tehdä siihen ikään mennessä. Nyt sitten vaan olla möllöttele, eikä asiat muutu suuntaan tai toiseen.;) Ehkä "täti-ikäisyys" kuitenkin vaikuttaa siihen, että vanhemmat miehet on kokeneet minut tasaveroiseksi keskustelukumppaniksi. Koska tuntuu, että nuorena näin ei tapahtunut - luonnollista sinänsä, elämänkokemus rulettaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, kun vastaan vasta nyt sun kommenttiin!!! Kiitos onnitteluista <3 Musta on ihana olla tään ikäinen! Saa tehdä sitä, mitä haluaa ja turha paniikki ja muiden mielipiteistä välittämininen ei kiinnosta :-D Vanheneminen rules!!! :-)

   Poista
 3. ONNEA ONNEA!!! Sorry honey että multa on mennyt tämä ohi!!! Onnea hanitsu!!!!!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!