30. tammikuuta 2017

Päivittäiskosmetiikkani

En ookaan piiiitkään aikaan tehnyt postausta kosmetiikasta ja ajattelin, että teitä kiinnostaa, mitä kosmetiikkaa läträän päivittäin tällä hetkellä nassuuni. Kuvasta puuttuu putsari, joka on ollut jo kolmen pullon verran ollut tämä Mossan puhdistusvaahto. Putsari ei nyt mielestäni varsinaisesti vaahtoa, vaan on paremminkin voide. Siitäkin huolimatta putsari tekee sen, mitä lupaa ja vielä enemmänkin: tällä aineella lähtee silmämeikki kitisemättä ja meikkivoiteet ottaa kyytiä. Koska olen tuplaputsauksen kannattaja, niin teen vielä suihkun jälkeen tuplaputsauksen Mossan misellivedellä. Ja Mossassa pysytään vielä kasvovedenkin kanssa ja ehkä tämä kertookin, että olen totaalisen I-H-A-S-T-U-N-U-T sarjaan. Sopivan hintainen ja toimiva sarja ja pullojen ulkonäkökin miellyttää silmää. Ainoa tuote, joka ei nyt ihan natsaa on toi kasvoöljy. Se on liian paksua ja jää lillumaan iholle ja vaatii hurjasti työstöä, jotta se imeytyy kunnolla ihoon. Ei siis kiireisten duuniaamujen suosikki. Silmänympärysvoide on perussettiä eli ei aiheuta mitään riemunkiljahduksia, mutta pumppupullosta pisteet. Ja hei muuten! Cosmerya- verkkokaupasta saa vielä huomisen (eli 31.1) -20% Mossa- sarjasta koodilla MOSSA012017.

Tuote, joka on täyttä kultaa on Bio2You:n omegaseerumi. Kuvassa pullo on tyhjä, mutta ostan uuden heti kun ehdin ja kun tuo Mossa on loppumassa. Tiedän nimittäin, jos ostan Bio2You:n seerumin, Mossa menee roskikseen :-D Tuossa Bio2You:n seerumissa vaikuttavina aineina on tyrni ja valtava määrä erilaisia ravitsevia öljyjä (mm. avokado-, jojoba- ja oliiviöljy). ISO plussa myöskin pullon annostelusta: pipetillä saa just eikä melkein tuotetta ja tämä öljy imeytyy todella hyvin, toisin kuin tuo Mossa. Jos siis ihosi on kuiva kuin beduiinin sandaali, niin tämä seerumi pelastaa sen aivan varmasti!




Kuvassa näkyy myös tyhjiä pulloja, joita en laittanut roskikseen ennen kuin saan tämän postauksen ulos. Madaran SOS- seerumia ovat monet kehuneet, mutta itse en pitänyt tuotteesta lainkaan. Tuote jäi lillumaan iholle ja teki ihosta tahmeantuntuisen. Lisäksi seerumi on melko messevän hintainen eli ei todellakaan jatkoon. Tuo Ekopharman vadelmanaamio oli paniikkiostos kuivalle iholle ja käytinkin sitä yövoiteena enkä niinkään naamiota. Tuoksu on ihana ja hyvinkin toimiva tuote, mutta en aio ostaa uutta purkkia. Tämäkin tuote menee sarjaan hinta ja laatu ei ihan korreloi nappisuoritukseen saakka.

Madara on yksi mun luonnonkosmetiikkasuosikeista ja meinasin taas pakkaskuivaiho epätoivoisuuksissani unohtaa ko. sarjan Pihlajavoiteen. Tuote muistutti taas miksi se on niin mahtava monitoimituote: tällä edullisella supervoiteella kosteutuu sekä kasvojen iho että kuivat kyynärpäät ja se saa jopa ärhäkän kuivaihottuman rauhoittumaan.

Tuo pieni, ruskea pipettipullo on Evolven puhdasta hyaluronihappoa (kuulostaa vaaralliselta) ja onneksi ostin pienen koepullon. Tuote ei toimi omalla kasvojen iholla, joten se menee kaulan ihon hoitoon kuten tuo ihanan tuoksuinen Laveran öljy. Tuo happohan sitoo kosteutta iholle ja on anti-age aine eli senkin takia hyvä laittaa se kaulalle, koska ei tässä enää nuorruta ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!