4. maaliskuuta 2017

Kenkäostoksia

No nyt on kuulkaas meikäläisen kevätkenkävarastot täytetty, joten kevät ala jo tulla! Nuo kiiltonahkapopot saa ensikasteensa kyllä jo ensi viikolla, kun meidän perheen uusin tulokas vie mut melkein kuin itsestään kuivin jaloin joka paikkaan. Meille hankittiin nimittäin eilen pieni, punainen paholainen, joka kutsuu nimeä Polo. Ihanaa! Ei enää ruuhkaisia julkisia, pysäkeillä värjöttelyä ja kellon perässä juoksemista. Joku viisas vois sanoa, että tilalle tulee ruuhkat ja idiootit liikenteessä, but I don`t care! :-)

Mutta takaisin noihin kenkähankintoihin. Hopea on jostain syystä nyt niin kiehtova, että olen kenkien lisäksi katsonut myös hopeista laukkua. Ysärivitsaus sai siis mustakin viimein yliotteen. Nuo hopeiset kengät hankin Zalandolta aivan pilkkahintaan (maksoivat ostohetkellä 13 euroa). Olen tainnut aikaisemminkin sanoa, että Zalandoa kannattaa kytätä, jos omistaa yhtään isomman jalan. Valikoimista nimittäin löytyy isojakin kokoja ja kaikki ei ole mallia Ecco.Nämä Vagabondin Kasait meni hetkessä ostoskoriin Elloksen 40% alennuksella. Ne on niin paljon mageemman näköiset livenä kuin kuvassa ja niistä tulee varmasti yksi käytetyimmistä kengistä. Aikaisemmat Kasait on ollu tehokäytössä ja ne on maksaneet itsensä takaisin satakertaisesti. Vagabond on omaan jalkaan joka kerta varma valinta ja nuo ko. kengät ovat kuin vaahtokarkkiin astuisi ja tuo käärmekuosi on aika pähee, eikö?

Tuo Elloksen -40% alennus on muuten vielä huomisen voimassa ja koskee tosiaan myös tällä kertaa merkkituotteita. Suosittelen käyttämään alennuksen :-)Nämä Elloksen kiiltonahkapopot oli heräteostos ja ne on kyllä tosi veikeät! Mietin ensin tuota valkoista korokepohjaa, mutta ne itse asiassa on kengissä "se juttu" kiiltonahkan parina ja mikään ei voi noiden kenkien kanssa mennä vikaan. Jos pistetään överiksi, niin pistetään sit kunnolla. Kengät on matskunsa puolesta melko napakat, mutta ei onneksi niin napakat, että varpaat huutaa hoosiannaa. Mitä sitä ei kenkien takia tekisi :-D

Niille, jotka muuten miettii vaaleanpunaisen unelman eli Henkkamaukan hattarabikerin kohtaloa, niin se meni valitettavasti palautukseen. Rotsin malli ei ollut ihan täydellinen, joten päätin hylätä sen ja keskittää energiat puolestaan vaaleanpunaisen bomberin etsintään. Lindexille on tulossa aika kiva bomber eli kyttään sen omakseni. Peukut siis pystyyn siellä ruudun toisella puolelle, että se on hyvä!

Ja terveiset Pipsalle: tuo mainitsemani vaaleanpunainen biker näyttää sun päällä I-H-A-N-A-L-T-A <3 Pidä se! Pipsan tyylinäytteen bikerin kanssa löydät täältä.TallennaTallennaTallennaTallenna
TallennaTallennaTallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!