22. maaliskuuta 2017

Kevään ostoslistaa

No nyt on kuulkaas hempeää! Junarosen hattarabomber ei riittänyt, vaan KAIKKI vaaleanpunainen iskee kun häkä tänä keväänä kuten alla olevista kuvista näkyy. Tuosta bomberista sen verran muuten, että ensimmäinen koko rotsista meni vaihtoon (kerrankin pienempään kokoon) ja nyt on oikea koko ja rotsi odottaa sopivaa aurinkoista kevätpäivää. Jotenkin tuo räntäpaskakeli ei innosta vielä pukemaan mitään kevättä päälle.

Mutta joka tapauksessa, alla hieman ostoslistaa/ostoksia keväiseen vaatekaappiin. Jotta vaatekaappi ei mene ihan lällyksi, niin vaalean vastapainoksi on hieman ärhäkkää punaista. Nuo alla olevassa kollaasissa olevat t-paidat (täällä ja täällä) pistin eilen Mangon Violeta- mallistosta hankintaan ja nuo tummansiniset pöksyt laitoin just äsken tilaukseen Lindexiltä. Katotaan sopiiko ne tällaiselle persjalkaiselle keski-ikäiselle. Moni varmaan pyörittää päätään, että miks tuo ämmä ei mene kivijalkamyymälään ostoksille, mutta kuulkaas yritetty on. Viime viikolla mentiin mussun kanssa ihan varta vasten shoppailemaan ja mukaan tarttua alimmassa kuvassa oleva raitapusero ja kahdet aurinkolasit eli se shoppailu kuivui hieman kasaan. Vaikka rakastan vaatteita ja muotia, niin mua suoraan sanoen vituttaa mennä rättikauppaan penkomaan rekkejä, jotka on ahdettu täyteen ja kokoja saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Siksi netti on mulle sopiva vaateostoksiin, vaikkakin totuuden nimissä aika paljon menee palautukseen.

Mutta asiaan: tuo Lindexin tikrupusero ei ole vielä saatavilla, mutta menee ärhäkän kuosin ansiosta hankintaan ja aion sen yhdistää Kappahlissa bongamaani mustaa satiinibomberiin, kun sen käyn sieltä nappaamassa (ai niin! löysinhän mä jotain siellä shoppailukierroksella!). Tuo punainen pusero kiehtoo materiaalinsa sekä hihojen takia ja tuo pitänee varmaan käydä kattomassa livenä. Tuossa Kappahlin puserossa on itse asiassa tollaiset samanlaiset hihat ja ne on tosi hauskat.

Ja hei vinkatkaa hyvistä maksimekoista, jos sattuu silmiin plussakoossa! Aikaisempien vuosien kokemuksella voin sanoa, että mekot kannattaa hankkia HETI, kun sellaisen/ sellaiset löytää. Niitä on sitten turha haikailla, kun ulkona (toivottavasti) on 30 astetta ja housut liimaantuu persauksiin.
Ei nettishoppailua ettenkö jotain löytäis Henkkamaukalta. Tollanen rento neule boyfriendien ja hopeisten tennareiden kanssa on passeli ja tuo lyhyt neule menee mustien joggereiden kanssa duunissa. Elloksella puolestaan hurahdin siihen aikaisempaan mainitsemaani keväthulluuteen, vaaleanpunaisen neuleen muodossa. Lisäksi söpö, olkaapäät paljastava pitsipusero oli niin romanttinen, että siitä tuli välittömästi lempeät kesäyöt mieleen. Hankintaan siis.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!