12. helmikuuta 2019

Ostokset: takit

Innostuin tekemään viikonloppuna invistä kesän, syksyn ja tämän talven vaateostoksistani ja olipas taas valaisevaa, mitä on tullut hankittua. Suoraan sanoen määrän vähyys yllätti eli "ostan sen, mikä oikeasti miellyttää" on toiminut aika hyvin. Ennenhän ostin ne "ihan kivat" tai "parin kilon jälkeen tää on jees" vaatteet ja mitä niille sitten tapahtui: menivät ennemmin tai myöhemmin kierrätykseen joko Facebook- kirppiksellä tai kavereille.

Tänään ostoksien esittelyvuorossa on takit ja bleiserit/bomberit. Olen kai tainnut mainita aikaisemminkin takkifetissistä. Jos jollain ei voi olla kenkiä liikaa, niin mulla se tuntuu kulminoituvan takkeihin. Ne muuten tuntuu olevan niitä vaatekappaleita, joista on vaikeinta sitten luopuakin. Kumma.

Tuo keltainen trenssi on ostettu Henkkamaukan alesta ja en jaksa odottaa, että saan sen keväällä päälleni. Ja mikä parasta: ostin vahingossa rotsin kevään trendivärissäkin. Mulla oli aikasemmin ns. klassikkotrenssejä sekä mustana että beigenä, mutta tyyli on vuosien varrella muttunu niin paljon, että ne meni kirppikselle.

Tuon punaisen rotsin ostin kesällä Lindexin alerekistä pilkkahintaan ja sekin odottaa kevättä ja lämpimämpiä ilmoja. Syksyllä en sitä jostain syystä käyttänyt.

Talvisempiin takkeihin lukeutuu Henkkamaukan harmaa huopatakki, joita ostin kaksin kappalein ja ne on olluki tehokäytössä. Ovat jo aika kulahtaneita, kun olen niitä pessyt välillä, joten ne ei varmaan toista talvea nää, mutta menevät vielä tään lopputalven.

Uusin ostos on Zizzin tekoturkki, joka oli sekin pilkkahintaan Elloksen alessa. Miehen ensireaktio ko. rotsiin oli "parittajatakki". Parittaja tai ei, niin se on just sopivalla tavalla halvan ja ysärin näkönen samaan aikaan ja menee lenkkareiden ja pipon kanssa.Hurahdin syksyllä ruutuun ja sitä ostinkin Lindexin alesta bomberin sekä Henkkamaukalta trikoisen bleiserin muodossa. Tuo bomber on vähän siinä ja siinä ja mietinkin laitanko sen kierrätykseen. Tuo bleiseri on rento ja menee duunissa valkoisen t-paidan ja lenkkareiden kanssa.

Junarosen kultaisen bomberin ostin Ellokselta taas jollakin alekoodilla ja se olikin päällä duunin pikkujouluissa. Kuvassa bomber ei näytä kultaiselta, mutta livenä voin sanoa, että se on melko disko. Vois mennä duunissa siistin valkoisen kauluspaidan kanssa, joka veis vähän rotsin bilefiilistä mennessään. Pitääpä kokeilla ens viikolla :-)2 kommenttia:

  1. Harmaa huopatakki on kiva ja keltainen tosiaan - tuntuu olevan kovasti tulollaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on mun lempiväri, joten ei haittaa yhtään, että värikartta näyttää noinkin keltaiselta <3

      Poista

Kiitos viestistäsi!