21. helmikuuta 2019

Ostokset: paidat ja puserot

Kirjoittelin viikko sitten viime kesän ja syksyn sekä talven ostoksista ja nyt onkin vuorossa vaateostoksista paidat ja puserot. Itse miellän esim. farkkupaidan paidaksi ja nuo t-paidat menee pusero- kategoriaan. Jokainen saa sitten miettiä onko kategorisointi oikein :-D

Elloksella on melkoisen kattava Zizzi- valikoima ja sieltä onkin tullut hankittua monta t-paitaa alekoodin turvin. Nuo feminist- paidat puhutteli niin paljon, että hankin saman paidan sekä valkoisena että mustana. Girl power!

Tuossa Zizzin good vibes- puserossa on magea musta vinyyli lätkä ja siitä tuli niin ysärivibat eli hankintaan meni, että hupsahti. Tähän väliin voin sanoa, että Zizzin t-paidat on valmistettu sopivan napakasta trikoosta eli ne kestää hyvin käyttöä ja pesua, joten iso suositus.

Tuo "bodypositive- pusero on Junarose- hankinta samaisesta nettikaupasta ja se on mennyt jo tässä välissä yökkäriksi. Matsku ei ollut niin laadukasta, että sen olisin kelpuuttanut arkikäyttöön. Ollaan sitten yöllä kehopositiivisia ;-)





Etsin pidempään napakkaa farkkupaitaa ja sen löysin Zizziltä ja vielä kivan värisenä. Kuvassa väri on hailakampi mitä se on luonnossa eli paita on paljon tummempi. Tuo raitapaita on puolestaan Kappahlista ja hankin niitä kaksi, koska hyvin istuvia raitapaitoja, joissa on puhtaanvalkoinen raita on vaikea löytää. Lisäksi paidan materiaali on hyvin laskeutuvaa lyosellsekoitusta ja paidat on kestäny tosi hyvin pesua ja pitoa. 

Tuo musta kollari on Ellokselta ja tykkäsin tästäkin paidasta niin paljon, että tilasin niitä pari. Kollarissa on pienet puhvihihat eli pieni twisti normikollariin verrattuna: menee duunissa sekä vapaa- ajalla. Täpläpaita on Zizzin ja se on viime viikon hankinta Ellokselta (ylläri!) alekoodilla. Matsku on sifonkia ja menee duunissa neuletakin kanssa. En ole sitä vielä käyttänyt, mutta ajattelin sen yhdistää minttuneuletakin kanssa. 





2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!