6. kesäkuuta 2020

Ostoksia

Tovi onkin vierähtänyt viimeisestä postauksesta ja tässä välillä kesäkuukin on jo korkattu. Ihanaa, että viimein on kesä ja nyt odotellaan, että hellekupoli asettuis just tänne meille pohjolaan. Tässä välissä on tullut tehtyä myös pari vaate- ja kenkähankintaa. Edelleen menen periaatteelle, jos ei heti natsaa, niin sitä en hanki. Alla olevat hankinnat ovat siis niitä, jotka natsas (obviously).

Aloitetaan tuosta Henkkamaukan valkoisesta kaftaanista. Haussa on ollut iisi kesävaate, jonka voi vetää päällensä esim. uimaan mennessä ja kotipäivinä ja paria ehdokasta sovittaneena löytyi tämä versio. Kaftaani on hieman jeesusmainen ja ollaankin siitä saatu miehen kanssa parit vitsit väännettyä. Materiaali kaftaanissa on vilpoisaa lyosellia ja "iisi" ja "kesävaate" toteutuu kaftaanissa, joten vaatekaappiin jäi.

Raitaa ei ole koskaan liikaa ja kesällä se freesaa sopivasti mustaa alaosaa ja tekee siitä kesäisemmän. Siksi hankintaan meni Lindexin 3/4- hihoilla varustettu paita ja Henkkamaukalta pari perus t-paitaa raidoilla. Henkkamaukalta jätin vaatekaappiini myös culottesit, vaikka jossain välissä vannoin, että ei oo mun juttu. Näissä Henkkamaukan versioissa pituus on kuitenkin sopiva eli ei lyhennä platformien kanssa mun hobittivartta liikaa. Kepoiset kesähousut, jotka menevät verkkosukkien kanssa vielä syksylläkin bikerin kanssa.

Olen lenkkareissa suosinut platformeja ja ajattelin jatkaa samaa linjaa tänä kesänä myös sandaalien kanssa. Tämän hetkinen trendi suosii ko. tyyliä, joten oli jo valinnan vaikeus, mitkä platformsandaalit jää käyttöön. Valitsin Henkkamaukan versiot jo siitäkin syystä, että niissä on tarrakiristys sekä nilkka- että päkiäremmissä. Sandaalit saa jalkaan helposti ja niitä saa kiristettyä omaan jalkaan sopivaksi. Lisäksi sandaalit on superhyvät jalassa, vaikka ei ihan heti ensisilmäyksellä uskoisi. Ysäri here I come! Terveyssandaalitrendiä mun kenkäkaapissa edustaa niin ikään Henkkamaukan hopeiset sandaalit. Hauskat, vähän teknoversiot peilihopean ansiosta.1 kommentti:

Kiitos viestistäsi!