14. toukokuuta 2020

Kesää luomille

Kuten aikaisemmassa postauksessa mainitsin, niin olen hurahtanut luomiväreihin ja olenkin hankkinut pari uutta pientä luomiväripalettia. Haluan, että säännöllisen epäsäännöllisessä käytössä olevat meikit ovat yhdessä ja samassa meikkipussissa ja siksi varmaan olen enemmän kiinnostunut pienistä paleteista kuin isoista hehtaaripaleteista. Tässä postauksessa olevan paletin hankin meikkaaja Eevis Liedeksen innoittamana. Suosittelen lämpimästi muuten seuraamaan tätä ihanaa meikkinaista Instagramissa (@eevisliedes). Eeviksen videot on todella inspiroivia <3

Persikkainen paletti on Nyxin paletti ja sisältää 8 luomiväriä/monitoimiväriä. Monitoimiväreillä tarkoitan, että noita voi käyttää aivan hyvin poskipunana ja sekoittaa esim. värittömän huulikiillon kanssa, jolloin sävyjä voi kokeilla myös huulille. Sävyt on melko vesivärimäisiä eli hirmu pigmenttisistä sävyistä ei ole kyse. Intensiivisemmän tuloksen saa kostuttamalla meikkisivellintä ja painelemaan värin luomille.



Testasin kaikkia sävyjä käteen ja tuosta huomaa kuinka sävyt ovat akvarellimaisia, vaikka otin sormella kunnolla väriä paletista. Itse olen näistä uusista sävyistä täpinöissäni ja omassa meikkipussissa paletti on ehdottomasti ns. kesäpaletti. Kuvassa vasemmalla kuva on otettu sisällä ikkunan edessä ja oikea ulkona partsilla. Järjetön ero ja tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy sävyt ns. miltä ne näyttävät luonnossakin ilman kameran linssiä. Oman paletin ostin Kicksistä, jossa on muuten menossa melkoiset alet esim. Lumenen tuotteissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!