2. toukokuuta 2020

Ostoksia

Viimeisen parin kuukauden aikana on tullut tehtyä melko minimaalisesti vaateostoksia, kun vertaa aikaisempiin ostoksiin. Olen edelleen noudattanut periaattetta, jos vaate ei heti tunnu hyvältä, niin en sitä pidä. Olen myös pyrkinyt hankkia tarpeeseen kuten esim. peruskollareita, joita tulee käytettyä vallitsevankin tilanteen vuoksi ahkeraan kotona. Omani olen hankkinut Henkkamaukan miesten osastolta ja varsinkin valkoinen kollari on ollut tehokäytössä.

Etsin jo talvella kivaa farkkutakkia ja sopiva löytyi Zizziltä. Kivan vaalea ja rento pesu sekä pituus oli passeli. Hankin rotsin isommassa koossa ja se onkin hauska ns. vähän ylisuurena. Elloksen superalesta tilasin uudet Vikkyt, joita on kertyny reserviin useammat. Ihan parhaat kengät! Elloksen alesta löytyi myös nuo pihvihihaiset puserot ja varsinkin toi pilkullinen on magee paperipussihousujen kanssa. Materiaali on melko napakkaa eikä mitään lirua ja siksi pitääkin muotonsa pesussa ja on päälläkin omaan makuun hyvän "tönkkö".

Koska kesä tulla jollottaa ja parissa ennusteessa kesästä olisi tulossa lämmin ellei jopa kuuma, hankin uuden kimonon. Batiikkihattarakuvio miellytti ja kimono on vielä mageempi kuin kuvissa. En jaksa odottaa, että pääsen käyttämään sitä! En valitettavasti enää löytänyt tätä kimonoa verkkokaupasta eli olisko loppuunmyyty.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!