20. kesäkuuta 2021

Silmänympärysten tehotrio

Ah mikä ihana lämpö ollu viime päivinä! Eilen ja tänään on tullut uitua meressä melkein tunti molempina päivinä ja viimeistään nyt on aivot ja kroppa kesävirityksessä. Me like it, me like it a lot! Jotta tässä lämmössä (joilleki helle) ei ihonhoito unohtuis, niin ajattelin vinkata teille omasta silmänympärysihon tehohoidosta. Tätä en siis tee joka päivä, vaan on sellainen kerran pari viikossa tapahtuva tehokosteutus, vaikka silmänympärysvoidetta laitankin joka päivä.

Useita kymmeniä silmänympärystuotteita elämäni aikana kokeilleena on nykyisin vakkariksi kosmetiikkakaappiin jäänyt Madaran silmänympärystuotteet. Aivan parhaita, vaikka hinta ei ole edullisemmasta päästä. Madaralla on useampiakin silmänympäryksille tarkoitettuja tuotteita, mutta itselle toimii kuvassa näkyvä seerumi sekä voide. Seerumi on hintava, mutta kestää omassa käytössä ainakin vuoden. Varoituksen sana tähän väliin: käsittele lasipakkausta varovasti kylppärissä, koska voit löytää rikkoontuneen putelin sisältöineen lavuaarin pohjalta ja voin sanoa, että sillon kyllä vituttaa. 

Seerumi tekee, mitä lupaa eli tehokosteuttaa ja itsellä silminnähden vaalentaa tummia silmänympäryksiä. Seerumi toimii myös koko kasvoilla (on kokeiltu, kun aamulla peilistä katsoo suohirviö). Tuote annostellaan pipetillä, mutta tässä tapauksessa pakkaus ei oikein toimi: jos pipetin laittaa takaisin hätäisesti, niin tuotetta purskahtaa ns. yli ja tuotetta menee todella helposti hukkaan. Pipetti siis varovasti takaisin puteliin.Tuo Madaran silmänympärysvoiteen nimi kertoo jo kaiken eli tuotteen pitäisi selosteen mukaan elvyttää väsynyttä silmänympärysihoa, mutta itse nyt en tuollaista lupausta allekirjoita. Kyseessä on voide, mutta suurin ero muihin voiteisiin on tuotteen koostumus: tuote on tarpeeksi jymäkkää ja iholle jää todella suojaava ja kosteutettu tunne. Itse tykkään tästä todella paljon, koska lirut tuotteet eivät ihollani toimi. Tämäkin toimii mörköaamuina koko kasvoille (kokeiltu on!). Voiteen lisään aina seerumin jälkeen lukitsemaan seerumin tehoaineet ihoon.

Kolmas tehokosteutusrutiiniin kuuluva tuote on Kocostarin silmänympäryslärpäkkeet. Olen hankkinut nämä Ellokselta, mutta en niistä tykännyt pelkästään käytettäväksi ja ne suoraan sanottuna meinasi jäädä käyttämättä, kunnes lisäsin ne tähän ko. rutiiniin. Jos olisi järkevä, niin lärpäkkeet kannattaisi laittaa ensimmäisenä, sitten seerumi ja viimeiseksi voide, MUTTA koska minä olen minä, niin laitan ne viimeiseksi. Tämä siitä syystä, että noissa lärpäkkeissä ei ole tarpeeksi tuotetta omaan makuun ja nää on niin kätevät laittaa voiteen päälle, jotta seerumi ja voide saa rauhassa imeytyä silmänympärysiholle. Mulla on paha tapa hieroa silmiä ja siitä seuraa, että tuotetta menee silmiin ja silmät vuotaa eikä siitä meinaa loppua tulla. Tämän vuoksi iholle lisätyt tuotteet menevät kankkulan kaivoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!