10. kesäkuuta 2021

Wish list

Rakastan listoja. Siksi puhelimestani löytyy kaikki muistettava listoina tai niin kuin tämän postauksen tavoin ns. wish listeja, joista löytyy muikkareita mahdollisista kosmetiikkahankinnoista sekä totta kai vaatelöydöistä. Tämän hetken ehdottomasti himottavin vaatehankinta on Marimekon uutuuksista tikru mekko. Vaate taipuu toki mekoksi, mutta näyttäisi hauskalta myös auki ns. kimonomaisesti stailattuna. Hinta on vaan niin suolainen, että saattaa mennä hetki, että raaskin sen ostaa.

Wish listillä on ollut parisen vuotta valkoinen bleiseri ja Henkkamaukan valkoinen oversize- versio täyttäisi ainakin näin verkkosivujen speksien mukaan omat vaatimukset bleiserille: tarpeeksi reilu, luonnonvalkoinen (näyttää niiiiin paljon paremmalta kirkkaan valkoisen t-paidan kanssa, trust me!) sekä materiaali on tarpeeksi rento, että se menee arkenakin. 

Lindexin uutuuksista löysin housut, jotka ainakin kuvassa näyttää hauskoilta ja rennoilta housuilta. Materiaali on satiinia eli materiaali on ainakin vilpoisa. Pitääkin ens viikolla käydä sovittamassa pöksyjä ja raportoida millaiset ne sitten oli livenä.

Kevään ja kesän trendiväreistä laventeli oli yllättäen omaan silmään fressein ja olenkin katsonut "sillä silmällä" asusteita tuossa sävyssä. Lindexin laventelit hiuspannat houkuttais, mutta hinta on aika suolainen, koska haluaisin pantapaketista vain tuon toisen pannan. Decisions, decisions... Lisäksi kesävarpaita (laitan varpaiden syyksi) himottais Vagabondin sandaalit. Vagabond on aina ollut kenkämerkkinä oma suosikkini: lapiojalkanaani sopiva lesti oli kenkä mikä tahansa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!