24. heinäkuuta 2013

Kiiltävät hiukset

Edelliseen postaukseen viitaten lisää juttua hiuksista :-) Kuva omista hiuksista paljasti karun totuuden kuinka kuivat varsinki latvat on, vaikka oon tunkenu paikkaavia tuotteita ja hiuksiin jätettäviä tuotteita koko kesän koko kuontaloon. No, paras apu tohonkin vaivaan on sakset :-) Muistattehan laittaa hiusten aurinkosuojan samalla kun laitatte suojan iholle? Neiti Nalkuttaja punkee taas pintaan ;-) Oottakaahan, kun pääsen postaukseen siveltimistä ja kuinka niistä pitäis pitää huolta :-D Ystävät tietää jo, mitä on tulossa :-D

Alla pari vinkkiä kuinka hiukset saa pidettyä kiiltävinä ja hyvinvoivina eikä niitä saksia tarvitse niin usein käyttää :-)

1. Pese hiukset oikein. Jos sinulla on paksu tukka, joka ei rasvoitu helposti, pese hiuksesi joka toinen päivä. Jos hiuksesi ovat ohuet ja rasvoittuvat, pese ne päivittäin. Kastele hiukset kylmällä vedellä suihkun lopussa. Näin hiukset imevät shampoon kiiltoa lisäävät ainesosat sisäänsä.

2. Käytä kiiltoa lisääviä tuotteita. Ihosi tuntuu ihanan pehmeältä kasvonaamion jäljiltä. Miksi et kohtelisi myös hiuksiasi samalla tavalla? Hiukset tarvitsevat kosteutusta, joten hanki kutreillesi oma hiusnaamio, joka lisää hiusten kiiltoa.

3. Kokeile omaa reseptiä. Hiussuihkeet, geelit, vaahdot… Hiuksesi joutuvat koetukselle, kun käytät useita eri tuotteita. Kirkastava shampoo voi tuntua täydelliseltä ratkaisulta, mutta voi myös poistaa hiuksesta sen luonnollisia öljyjä. Voit lisätä shampooseen hieman omenaviinietikkaa, pese hiuksesi ja täydennä pesu kosteuttavalla hoitoaineella. Hyödynnä tätä vinkkiä kerran viikossa. Näin saat luonnollisen kiillon palaamaan hiuksen pinnalle.

4. Käytä apuvälineitä. Jokaisen naisen toive on herätä aamulla täydellisen, kiiltävän tukan kanssa. Täydellinen look vaatii kuitenkin hieman työtä. Käytä suoristusrautoja ja kihartimia silottamaan hiuksia. Käytätkö hiustenkuivaajaa? Puhalla hiuksiin viileää ilmaa parin minuutin ajan saadaksesi kiiltävän lopputuloksen.

5. Muista lämpösuoja! Muista käyttää lämpösuojaa antavaa hiustuotetta aina ennen kuin käytät fööniä, suoristusrautaa tai hiustenkiharrinta. Näin suojelet hiuksiasi kuumuudelta ja lisäät kampaukseesi kiiltoa.

6. Vältä mattatuotteita. Hiusöljy kuulostaa rasvaiselta, mutta on toimiva ase kiillottomiin hiuksiin. Käytä hiusöljyä varoen ja vältä laittamasta ainetta hiustyveen, jotta lopputuloksesta ei tule rasvainen. Jos haluat kiiltävät hiukset, vältä mattatuotteita, kuten kuivashampoota!

7. Panosta laadukkaaseen hiusharjaan. Hiukset eivät tarvitse sataa harjanvetoa päivässä, mutta kiiltävät hiukset vaativat oikeanlaisen hiusharjan. Kokeile hiusharjaa, jossa on käytetty sekä luonnonharjasta että nylonharjasta.

8. Leikkauta sileä kampaus. Oli tukkasi sitten pitkä tai lyhyt, pidä kerrokset minimissä. Valo heijastuu tällaisessa hiusmallissa tasaisesti ja kauniisti. Onko sinulla kiharat hiukset? Kuivaa hiukset suihkun jälkeen ja käytä sen jälkeen kiharrinta, jotta saat kutrisi ojennukseen.

9. Leikkaa kaksihaaraiset pois. Jos haluat, että hiuksesi pysyvät terveinä, käy kampaajalla kuuden tai kahdeksan viikon välein. Hoitamattomat kaksihaaraiset saattavat yltää juureen asti. Hiusten tasoitus auttaa hiuksia kiiltämään!

10. Käytä kiiltoa! Jos muut konstit eivät auta ja hiuksesi näyttävät edelleen kiillottomilta, osta kampaamostasi muotoilukiilto (kiiltosuihke). Tuotteet antavat mille tahansa hiusvärille hohtoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!