12. heinäkuuta 2013

Vähän lisää minusta :-)

Ajattelin jakaa teidän kaikkien kanssa hieman lisää minusta ja elämästäni :-) Kuten jo tuossa pienessä kuvauksessa mainitsenkin, olen 36- vuotias ja asumme avomieheni (ensi kesänä aviomies) kanssa Helsingin Katajanokalla. Muutettiin tänne Skattalle viime vuoden marraskuussa ja ollaan viihdytty tosi hyvin. Kevät oli meidän perheessä suuren elämänmuutoksen aikaa, kun päätettiin pitkän pohdinnan jälkeen jäädä molemmat ns. sapattivapaalle eli irtisanoimme molemmat itsemme vakkariduuneista. Molemmilla on takana todella pitkä ja raskas työrupeama ja "tässä iässä" alkaa miettiä miten jaksaa seuraavat 100 vuotta olla työelämässä :-) Päätettiin siis nyt tehdä tuo päätös ja tässä ollaan.

Olen XL- kokoinen nainen ollut melkeinpä koko aikuisikäni, mutta en ole antanut sen olla esteenä sille, että haluan pukeutua muodikkaasti ja samalla tyylikkäästi (tai ainakin omasta mielestäni). Yksi syy blogin perustamiselle oli juuri tuo pukeutuminen ja kiinnostus muotiin. Ystävät tietävät, että käytän melkoisen siivun vapaa- ajastani vaatteiden metsästämiseen ja jos vuosien "kokemuksen" voi jakaa, niin nyt on sen aika. Valitettavasti tässä maassa ei todellakaan ole helppoa löytää vaatteita isommassa koossa. Ketjujen ns. isojen naisten mallistot on välillä sellaisia, että en tiedä nauraako vai itkeäkö. Kun tunikat tulivat muotiin meinasin saada paskahalvauksen, kun näin millaisista kankaista vaatteet oli tehty: joku oli happopäissään ilmeisesti tehny miljoona pakkaa kangasta ja se piti sit hävittää jonnekin. No, mutta tehdään kankaista läskeille vaatteita! Huoh... Jos joku vaatevalmistaja eksyy tämän lukemaan, niin yksi pyyntö: kaikki isot ihmiset ei halua pukeutua lainapeitteeseen, vaan haluaa ihan niitä samoja vaatteita, kuin ns. normipuolella, mutta isommassa koossa. Ja nyt mä taas aloin paasaamaan :-D Tää aihe vaan koskettaa niin montaa lähipiirissä, että siksi hieman kuumenen. Vaateteollisuus jättää Suomessa miljoonia euroja isojen ihmisten taskuun, koska ei ole yksinkertaisesti mitään ostettavaa. Luulisi eurot kiinnostavan... Mä NIIN toivon, että siitä Junarose- mallistosta olis johonkin ja että siinä olis viimein pään avaus XL- mallistoille. Pidetään siis peukkuja pystyssä :-)

Aloitin myös sapatin kunniaksi kropan elämäntaparemontin kesäkuun alussa ystäväni Jaanan kanssa :-) Kiloja on tippunu epätasaisen tasaiseen tahtiin (mitä ikinä tuo tarkottaakin) ja ystävän kanssa on hyvä tehdä elämäntaparemppaa, kun on tsemappari, johon voi heikkona hetkenä turvautua. Ja ehkä tärkein asia on, että oon taas löytäny liikunnan ilon. Enää ei v***ta, että lähtee kävely- tai pyörälenkille ja kun kunto nousee, niin se palkitsee ja pistää liikkumaan lisää. Suosittelen siis kaikille jo ihan hyvän olonkin takia :-)

Tässä oli siis tärkeimmät musta ja toivottavasti viihdytte blogissa :-) Palautetta saa antaa ja jossain vaiheessa laittelen tänne itse ottamia kuvia  esim. vaatekaapistani, kodista, meikeistä yms. :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!