21. elokuuta 2013

Siveltimet osa 1

Nyt kun kaikki ovat opiskelleet kuinka siveltimiä kohdellaan eettisesti voinkin jatkaa lisää siveltimistä ;-)  Ensin esittelyssä isoimmat siveltimet kuten meikkivoide- ja aurinkopuuterisiveltimet.
1. The Body Shopin face & body brush: käytän tätä irtopuuteri- ja aurinkopuuterisiveltimenä. Täysin synteettinen sivellin, joka kestää ja kestää. Varsi on muodoltaa vähän hankala, koska vie paljon purkissa tilaa, mutta muuten hinta-laatusuhde todella hyvä.

2. Dyroyn poskipunasivellin: tämä sivellin on palvellut ikuisuuden, mutta haluaisin ehkä hieman isomman siveltimen poskipunan levitykseen. Kestänyt todella hyvin käyttöä ja käsittääkseni luonnon karvaa.

3. Inglot meikkivoidesivellin: tämä on ensimmäinen meikkivoidesiveltimeni ja se on todella laadukas kuten kaikki Inglotin siveltimet. Suosittelen kaikille sienellä meikkivoiteensa levittäjille kokeilemaan sivellintä levitykseen: tulette NIIN vaihtamaan siveltimeen sen jälkeen.

4. Dyroy luonnonkarvasivellin: en tiedä, mihin tarkoitukseen tämä sivellin aluperin on, mutta itse levitän tällä korostusvärin. Laitan myöhemmin postaukseen, jossa neuvotaan kuinka kasvoille suditaan korostus- ja varjostusväri ja mihin kohtiin mikin tuote tulee.

5. Real Techniques Stippling Brush meikkivoidesivellin: tämä on uusin sivellinostos ja olen ollut todella tyytyväinen. Olen itse asiassa siirtynyt meikkivoiteen levityksessä tähän siveltimeen, koska antaa mielestäni tasaisemman tuloksen ja levitys on nopeampaa. Sivellin on todella pehmeä ja helppo puhdistaa. Suosittelen siis lämpimästi :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!