28. maaliskuuta 2015

PING- ilta

Nyt on pakko hehkuttaa!! Osallistuin eilen Ping Helsingin iltatapahtumaan (kiitos Adalmina`s Secret- blogin kilpailun) ja voin sanoa, että olipas mahtava tapahtuma ja mahtava ilta vielä mahtavimpien ihmisten kanssa! Tapahtuma järjestettiin Eckerö Finlandialla ja oli ensimmäinen laatuaan, mutta veikkaan, että tapahtuma ei jää viimeiseksi. Tapahtuman nimi PING tulee sanoista people, interests, networks ja gathering ja nimensä mukaisesti se kokosi internetin vaikuttajat yhteen.
Iltatapahtumassa oli workshoppeja, joissa aiheina oli mm. sisustus, valokuvaus, meikkaus ja kierrätysmuoti. Turha kai sanoa minne itse osallistuin ;-) Meikkileikki aivan ihanan, superhauskan ja rennon Saara Sarvaksen kanssa oli erittäin opettavainen myös tälläiselle jääräpäälle. Opin nimittäin mm. tekemään wing- linerrajauksen ja uuden tavan muotoilla kulmat. Jeee! Lisäksi saatiin käyttämämme Lumenen meikit mukaanviemisiksi ja vähän extraakin. Nyt on hyvä tuhrata kevättä naamariin :-) Tuo toinen kuva on meikkipöydästä Meikkileikki- ryhmän pikapuhdistuksen jälkeen eli melkoinen määrä meikkejä lähti mukaan :-D Laittelen tänne blogin puolelle myöhemmin arvioita saamistamme tuotteista.
Tapahtumassa oli myös tarjolla pientä syötävää, virvokkeita ja päästiinpä ahtamaan itsemme vielä tainnoksiin laivan buffassa. Nam! Buffassa seuraan liittyi myös Tallinnassa koko päivän seminaarissa ahertaneet bloggarit sekä yritysosallistujat ja puheensorina oli melkoinen kun noin 180 ihmistä puhaltaa samaan tilaan. Buffan jälkeen olikin vuorossa PINGviiniä, musaa ja chillailua. Oon niin onnellinen, että pääsin osallistumaan tapahtumaan ja tapasin huippuja ihmisiä, joiden kanssa varmasti nähdään vielä tapahtumaan jälkeenkin. Iso kiitos illan seurasta kuuluu mm. Merille, Sannalle, Riikalle ja Nuutille. Ootte aivan mahtavia naisia <33 kommenttia:

 1. Oon niin iloinen et bongasit mut satamassa! :) Hauska ilta ja meikkikoulu oli kyllä ihan parhautta. Toi sää ei nyt näytä kauheen keväiseltä mut kyllä me vielä sinne terdelle päästään... ;)

  VastaaPoista
 2. Mun kommentti tais hävitä jonnekin bittiavaruuteen... Mutta kiitos kuule itselles vaan, että bongasit mut satamasta! :D Ja meikkikoulu oli ihan parasta, jee! Kuhan toi lumisade lakkaa ja loska sulaa nii eiköhän me meidän terdekelit saada... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat viestit tuli näköjään perille :-) Ihmettelen tässä edelleenkin, että kuinka mahtava oli tavata sut ja muut ihanat naiset. Olis kun oltais tunnettu jo pidemmän aikaa :-) Ja niitä terdekelejä todellakin odotellessa... Ulos kun kattoo, niin ei hirmusesti vakuuta :-D

   Poista

Kiitos viestistäsi!