29. huhtikuuta 2015

Putsarien aatelia

Arvatkaas muistinko ottaa yhtäkään kuvaa Luonnonkaunis- messuilta? No enpä tietenkään. Näin vanha kanttura ei oo niin sinut puhelimensa kanssa, että se olis koko ajan tanassa taltioimassa kaikkea. Siksi kai meikäläisen Instragram- tilikään ei vilise tyylikkäistä kuvia. Pitäis kai petrata, mutta mieluummin laitan ne hetket pääpankkiin tällä hetkellä. Olen hieman kateellinen nuoremmalla polvelle huikeista kuvista ja some- päivityksistä ;-)

Mutta asiaan. Luonnonkaunis- messuilla olis ollut taas vaikka mitä ihanaa, mutta asetin itselleni budjetin ja kas kummaa alitin sen kirkkaasti. Hyvä mie! Yksi tuote oli kuitenkin jo ennen messuille menoa kiikarissa ja olinkin miettinyt sitä pidemmän  aikaa. Kyseessä on Melvitan öljyputsari, jonka sitten ostinkin. Syy miksi tuo putsari kiinnosti oli ensinnäkin se, että se on luonnonkosmetiikkaöljyputsari. Olen käyttänyt Body Shopin öljyputsaria, mutta taas tässäkin asiassa tuo rehellinen luonnonkosmetiikkaversio houkutti enemmän. Toinen syy kiinnostukseen oli se, että käyttämäni Laveran putsari ei saa irrotettua meikkiä kunnolla edes tuplaputsauksella. Pyyhe on tuplaputsauksenkin jälkeen meikissä ja naamaa saa hinkata tovin kasvovedellä ym., jotta nassunsa saa kunnolla putsattua. 
Täytyy sanoa, että tämä putsari lunasti paikkansa mun luottotuotteena ja enemmänkin. Jo ensimmäisen putsauksen jälkeen naama tuli ilman hirmuista hankaamista puhtaaksi eikä pyyhkeessä ollut meikistä jälkeäkään. Lisäksi tuote on miellyttävä käyttää. Pumppupullosta saa jo yhdellä pumppauksella riittävästi tuotetta yhteen putsaukseen ja tuoksu on ihanan puhtaan ruusuinen. Lisäksi tuote emulgoitui kasvoilla eikä jäänyt lillumaan kasvoille ja peseytyi pois ilman sen kummempia kuuraamisia. Ja jos jotakuta arveluttaa millaiseksi öljylilluksi iho jää putsauksen jälkeen, niin voin vakuuttaa, että naama ei kiillä eikä tunnu rasvaiselta, vaan paremminkin kosteutetulta ja raikkaalta. Aivan ehdoton tuote! Laveran putsari saa väistyä tämän tuotteen tieltä meikittömille päiville ja Melvita saa hoitaa hommansa meikkipäivinä. Me sooooo happy!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! Öljyt jotenkin aina palkitsee, varsinkin hiusten hoidossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon hurahtanu jo vuosia sitten öljyihin, mutta nyt viimein löysin täydellisen öljyputsarin <3 Tästä voi hyvällä omallatunnolla sanoa, että oli rakkautta ensi silmäyksellä.

      Poista

Kiitos viestistäsi!