4. huhtikuuta 2015

Virheostokset

Jotta teille lukijoille ei tule se fiilis, että joka pirullinen rätti ja asuste, jonka hankin on nappiostos, niin tähän väliin hieman infoa virheostoksista. Namuttelin monta kuukautta tätä Elloksen vaaleanpunaista takkia ja laitoin sen tilaukseen roimalla aleprosentilla (Ellokselta ei muuten kannata tilata ilman aleprosenttia, koska niitä tulee joka viikko) ja kävin tänään hakemassa Siwasta takkipaketin. Ensimmäinen reaktio pakettia avatessa oli, että ei hullumpi väri eli netin kuva vastasi aika hyvin takin väriä luonnossa. No siihen se ilo sitten loppui. Olisi pitänyt arvata takin kuvauksessa olevasta oversize- luonnehdista, että se ei ehkä ole meikäläisen kropalle se paras malli kuten ei ollutkaan. Näytin kolme kertaa isommalta ja suoraan sanoen lopputulos olis sama kuin olisin vetänyt hattarasäkin niskaani. Takki menee palautukseen, että heilahti.No tämän päivän nettipakettien tarjonta ei tähän loppunut. Kävin hakemassa Henkkamaukan sekä Lindexin paketit ja tässä opetus heräteostoksista sekä siitä, että ne pirun tuotekuvaukset kannattaa syynätä kunnolla. Tuo musta Henkan laukku oli tosi kiva, mutta aivan liian pieni (kuten siitä kuvauksesta olis kannattanu lukea). Ja kyllä se on niin, että en oo mikään käsilaukkunainen, vaan olanylilaukut ja clutchit on ne meikäläisen juttu tai sitten laukun pitää olla sellanen hehtaarisäkki, että pienimuotoinen ensiapu/survival kit sinne mahtuu. Pieni ja sievä, ei kiitos.


Jotta mun kevät- ja kesälaukkuhankinnat menis oikein persiilleen, niin Lindexin valkoinen reppuostos meni sekin munilleen (pääsiäisen kunniaksi). Ajattelin, että reppu olis kiva ja rento veska, mutta ei helkkari! Kun se ei oo mun tyylinen, niin se ei oo mun tyylinen ja piste. Sitä paitsi jos ostan valkoisen laukun, niin sen pitää olla valkoinen, ei LUONNONvalkoinen. Tiistaina siis suuntaan samalle kierrokselle kuin tänään ja palautan paketit.

Vaikka tämänpäiväiset nettiostokseni olivat järjestään palautukseen meneviä, niin täytyy muistaa, että noin 70-80% nettiostoksista on keepereitä eli suosittelen nettishoppailua joka tapauksessa. Lisäksi saa liikuntaa, kun ravaa joka paketin eri paikasta :-D4 kommenttia:

 1. Nettishoppailu on vaarallista, se on niin HELPPOA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin liian helppoa! :-D Euront suhisee vaan kukkarosta POISpäin. Miks ei joskus toisin päin?!? No, tässä tapauksessa ne suhisee kyllä takasin, kun palautukseen menee kaikki :-D

   Poista
 2. Mä tilailen paljon netistä ja palautan suurimman osan... niin harmi.... ei ne tuotekuvaukset koskaan ole sellaisia sataprosenttisia että ymmärtäisin mitä niissä oikeasti lukee... Mua ärsyttää kaikenlaisten palautusten tekeminen mutta se varmaan kuuluu tähän nettishoppailuun.... Hyvää pääsiäistä kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää pääsiäistä myös sinne! :-) Mulle tää on kyllä henkilökohtaisesti paskin ostoskimara, koska kaikki menee palautukseen. Hmmm... Paha ostoskarma vai yrittääkö maailmankaikkeus kertoa, että lopeta nyt se shoppailu? :-D

   Poista

Kiitos viestistäsi!