4. elokuuta 2015

Treenivaatepäivitys

Ajattelin taas laitella vähän kuvia ja vinkkejä treenivaatteista ja tässä lähinnä sali/jumppavaatteista. Pari ystävää on nyt innostunut salitreeneistä ja jumpista ja tuli mieleen, että onko teissä blogin lukijoissa treenejä ja jumppia aloittelevia tai sitä miettiviä. Nyt tulee pari vinkkiä siis plusnaisille ja vähän muillekin, mitä treenirytkyjä ketjujen valikoimista löytyy. Itselle vaatteet on treenatessakin tärkeitä ja joku uus toppi saa jumppaamisen maistumaan niin paljon paremmin ;-) Olen itse vuoden alusta aktiivisesti vesijuossut, sauvakävellyt, kävellyt, kotijumpannut ja käynyt pilateksessa ja treenivaatteitakin täytyy olla sen mukaisesti ellei halua joka päivä pesukonetta laulattaa. Syksyllä ajattelin jatkaa pilatesta ja uutena kokeilla kuntonyrkkeilyä. Myös ohjatut jumpat kiinnostais. Niin ja nyt on sit SUP-lautailtu viime viikolla meressä ja se oli aivan järjettömän hauskaa! Mennään varmaan miehen kanssa uudelleenkin. Suosittelen lämpimästi etenkin aurinkoisena päivänä.

Nyt niihin vaatteisiin. Parhaat topit olen löytänyt H&M:n valikoimista ja ketjun pluspuolelle on tänäkin syksyny tullut kivoja urheiluvaatteita. Henkalla kannattaa treenivaatteita käydä katsomassa sekä ns. normipulelta sekä pluspuolelta. Ystäväni vain valitteli, että pluspuolen koko L on jo tässä vaiheessa loppuunmyyty eli toivotaan, että kokoa tulee lisää myyntiin. Henkan jumppatrikoot on myös ihan ok, mutta kaipaisin niihin vyötärölle kiristysnauhaa. Kun on reitevä ja persevä, niin ei ne nyt siitä alaspäin valu, mutta vyötärö on itselle liian löysä. Ja vinkkinä tähän väliin voin sanoa, että Kappahlin trikoissa on tuo kiristysnauha ja ne pysyvätkin napakasti päällä eikä tarvitse olla koko ajan nostelemassa. Henkalta aion tänä syksynä hankkia pari lyhythihaista teknistä paitaa, koska hihattomia toppeja on nyt kivasti ja parit kirjavat trikoot voisi hankkia mustien ja harmaiden kaveriksi.



Ginatricolla on myös urheiluvaatteita ja siellä yläosat mahtuvat myös plusnaisille, vaikka suurin koko on XL. Kannattaa siis käydä koklaamassa nuo "jumpparintsikat" ja topit siellä. Itsellä on käytössä pari koon XL yläosaa ja ne on hintaansa nähden toimivia.


Kävin katsomassa myls Kappahlin urheiluvaatevalikoimaa ja yllätyin iloisesti. Uusia vaatteita oli tullut reilusti ja siellä olikin aika kivasti jumppavaatteita. Varsinkin nuo mustat mesh- yksityiskohdilla varustetut trikoot lähti ostoskoriin. Lisäksi minttu pitkähihainen paita menee myös ostoslistalle, koska olen huomannut, että hikilenkeillä takin alla tuollainen pitkähihainen teknistä kangasta oleva paita on ihan ehdoton. Tässä vaiheessa en käynyt katsomassa Elloksen urheiluvaatevalikoimaa. Vaikka olen ostellut Ellokselta vaikka mitä, treenivaatteita en ole sieltä koskaan ostanut. Onko kenelläkään kokemusta? Lindexillä on vielä ilmeisesti kesämeiningit päällä, koska ainakaan netissä ei mitään urheiluvaatteita vielä ollut.





6 kommenttia:

  1. Oletko löytänyt noita H&M:n isoja treenivaatteita mistään kivijalkakaupasta? Olen vähän katsellut sillä silmällä muutamaa vaatetta, mutta en jaksaisi tilata, kun oikeasta koosta ei ole mitään havaintoa.

    Elloksen Sport-mallista on muuten ihan ok. Tällä hetkellä vaan kaikissa paidoissa on todella lyhyet hihat, mikä ei minua miellytä, kun haluan allit piiloon. Mutta kyseisen malliston Jessie Pant-housuja suosittelen kaikille perseville ja reiteville, joilla on vyötärö. Peruspöksyt, joissa on tarpeeksi kapea vyötärö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tosta Jessie Pant- vinkistä Ellokselle! Oon miettiny noita pöksyjä, mutta nyt lähtee lenkkipödeiksi heti tilaukseen parit. Ja mitä tulee tohon Henkkamaukan treenivaatteiden plusmallistoon, niin eipä oo näkyny missään putiikissa tuota mallistoa. Sinänsä perseestä, koska iteki haluaisin kokeilla niitä päällä ja oonki yrityksen ja erehdyksen kautta tilannu sit netistä. Oliko sulla mitkä vaatteet mielessä, jos voin auttaa kertomalla onko mulla niistä omakohtasia kokemuksia?

      Poista
    2. Lähinnä kiinnostaa, mahdunko kokoon 3XL vai en :) En ole käyttänyt H&M:n vaatteita vuosikausiin, koska en ole mahtunut niihin. Nyt kaappiin on eksynyt muutamia kyseisen liikkeen ei-sporttivaatteita, mutta olen epäileväinen kokojen suhteen, kun treenivaatteet tuntuvat niin usein olevan todella tiukasti mitoitettuja. Pitää kai innostua tilaamaan.

      Poista
    3. Vinkkinä vois sanoa, että itse käytän koon 50 farkkuja ja mulla menee H&M:n pluspuolelta koko XL trikoissa eikä oo edes tiukka :-) Viimeks olisin tilannu kokoa L, mutta olivat pirulaiset loppuunmyytyjä. Suosittelen siis tilamaan ja ottamaan ehkä paria eri kokoa, koska veikkaan, että tuo 3XL voi olla sulle liian iso...

      Poista
  2. Olen tekemässä postausta tylsistä pluskokoisista treenivaatteista. Kiitos tästä koosteesta, en ole tiennytkään että H&M tai Kappahl tai Lindex olisi potentiaalisia paikkoja hankkia treenivaatteita oikeesti isolle. Itse olen käyttänyt Raiskiin plusmalleja ja tilannut Cellbesiltä. Mutta tuo tilaaminen on ärsyttävää kun kokoja ei tiedä. Mielummin ostan kivijalkakjaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Mari! :-) Kannattaa ehdottomasti koluta myös ketjujen tarjonta noiden pluskoon treenivaatteiden suhteen! Moni ketju on herääny viime vuosina, että pullukatkin urheilee (?!?).

      Poista

Kiitos viestistäsi!