maanantai 30. marraskuuta 2015

Ahorita

Yleensähän en täällä blogissa ruokajuttuja laittele (paitsi se karsea banaanilettukokemus! YÖK!). Eilen kuitenkin sunnuntailenksulla mussun kanssa tuli niin kova nälkä, että päätettiin kokeilla viimein täällä Helsingissä Kluuvissa olevaa Ahoritaa ja ajattelinkin tavallisuudesta poiketen kirjoittaa pienen ravintola-arvostelun. Ahoritahan on meksikolaisttyyppistä ruokaa tarjoava ravintola, jonka erikoisuutena on paikan päällä, asiakkaan silmien edessä valmistettavat aidot pehmeät tacot ja salaatit. Täytteinä tacoihin saa kasviksia, lihaa, kanaa ja kalaa.

En tiedä olenko kertonut, mutta olen melko varman päälle pelaaja mitä tulee sapuskan suhteen ja tälläkin kertaa valitsin ruokalistalta neljän kanatacon lautasen. Onneksi mussuni on hieman kokeellisempi ja otti neljän eri tacon lajitelman eli kasvis-, kana-, kala- ja lihatacot. Vaikka ensin ajattelin, että eihän nuo lätyt saa mun kiljuvaa nälkää taltutettua, niin annos oli itse asiassa juuri sopiva. Itsetehdyt tortillasipsit oli aivan ihania sekä itsetehty guacamole suli suussa. Muuten ruoka olikin aika tylsää ja jopa mautonta. Jos en olisi ottanut tulista kastiketta sapuskaan, niin ruuassa ei olisi ollut oikeastaan mitään makua. Hieman siis pettyneitä oltiin molemmat ja miehen mielestä maukkain oli lihaversio eli jos menee ko. ravintolaan ja halua makustella, niin kannattaa varmaankin ottaa lihaversio tulisellaa soossilla. Hintakin oli aika korkea verrattuna ruuan makuun ja laatuun, mutta veikkaa, että hintaa nostaa tuoreet raaka-aineet ja käsityö, jonka esim. tacokuoret ja guacamole vaatii. En tiedä. Joka tapauksessa paikka tuli kokeiltua, mutta toiste en kyllä ko. ravintolan sapuskaan turvaudu, valitettavasti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!