22. marraskuuta 2015

Pari pikkujoulukollaasia

Viikon blogitauko tuli nyt kuin varkain. Jostain syystä pimeys ja sade vetää mehut pois, vaikka en varsinaisesti tätä vuodenaikaa inhoakaan. Mutta kun tässä ei hevosen selässä olla enkä tästä bloggailusta halua pakkopullaa tehdä, niin en jaksanut tästäkään asiasta stressiä ottaa. Nyt siis taas sorvin ääressä parin pikkujoulukollaasin äärellä eli ehkäpä saatte vähän inspistä pikkujoulupukeutumiseen sinne ruudun toiselle puolelle. En vaan nyt ole varma tuleeko tää postaus liian myöhään... Onko pikkujoulukausi jo polkaistu käyntiin sata lasissa?

Suurin osa kollaasien asuista on Henkkamaukan verkkokaupasta. Kävin pari päivää sitten Helsingin Aleksin Henkkamaukalla pluspuolella ja melko säälittävä kattaus oli juhlavaatteita eikä siellä ainakaan noita alla olevissa kollaaseissa näkyviä vaatteita ollut. Jos itsellä olisi pikkujoulut laittaisin ehdottomasti haalarin päälle! Arveluttavinta olisi pysyisivätkö lollot kyydissä tuossa yläosassa :-D Ja suosittelen kokeilemaan noita Lindexin jegginsejä. Ne löytyy Generous- puolelta ja ovat vanhapinnoitetut ja omasta mielestä aika rokit. Lisäksi tuo Kappahlin mekko näyttää livenä tosi kivalta ja nuo leikkaukset ja tehosteet korostaa kivasti kroppaa. Elloksen vaatteita ei tarkoituksella laittanut kollaaseihin, koska heillä on niin laaja valikoima esim. pluspuolen juhlamekkoja, että jos sieltä ei kolttua löydy, niin jo on ihme :-D

6 kommenttia:

 1. Tuo kappahlin mekko on magee! Itse tosin löysin oman pikkujoulumekon ellokselta. Se mikä on osoittautunut mahdottomaksi niin pitkän solmittavan valkoisen vyön löytäminen.
  t. Piritta

  VastaaPoista
 2. Moi Piritta! :-) Millaista vyötä tarkoitat? Sellasta ns. kimonovyötä? Esim. tälläinen --> http://www.funkyjunk.fi/product_info.php?products_id=2009

  VastaaPoista
 3. Mulle on nyt kovin suositeltu tuota H&M:n peplum mekkoa ja oonkin sitä nyt tuijotellut et pitäskö tilata. Ihan vaikka vaan kokeeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pipsa! :-) Hei toi mekko vois olla sulle aika nappi Mageen pituinen ja tuo pemplun tuo mekkoon vähän jotain extraa. Eiku pistät tilaten :-) Nimimerkki Kannustan muitakin vaateostoksille ;-)

   Poista
 4. Hei! Kiitos, vielä ennätti pikkujoulukollaasi sopivasti. Hyviä vinkkejä; eikun kaupoille (tai omalle kaapille!!) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä :-) Toivottavasti kollaaseista on apua. Ja jos tulee ideoita/tarvetta jostakin tietystä pukeutumisongelmasta/inspistä pukeutumiseen, niin saa ja pitää laittaa viestiä :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!