keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kevätbyysat

Ulkona paistaa pitkästä aikaa aurinko ja keli on niin keväinen että! Ainakin täällä Helsingissä katuja on alettu jo siivoamaan hiekoitushiekasta. Kun oikein antaa mielikuvituksen laukata, niin voi nähdä itsensä jo balleriinoissa. Kaikki mut paremmin tuntevat tietävät, että inhoan sukkia ja joka keväinen helpotus on laittaa sukkakori naftaliiniin odottamaan syksyä.

Pari päivää sitten googlailin ja etsin uusia ideoita omaan kevätpukeutumiseen. Vaikka vaalea farkku ei ole ihan se mun juttu, niin se näytti niin pirullisen hyvältä kaikkien kirkkaiden värien kanssa ja varsinkin valkoinen helletoppi, vaalea farkku ja lepordiballerina- yhdistelmä tulee varmasti ensi kesänä toteutettua. Tilasin Lindexiltä alla olevat vaaleat farkut, joissa on hieman revittyä efektiä. Toivotaan, että ne ovat hyvät myös jalassa.


Lindex

Olen ilmeisesti myöhäisherännäinen, koska sytyin vasta nyt värillisiin farkkuihin. Hakusessa olisi oranssit pöksyt, mutta ainakaan vielä ei ole tärpännyt. Kuvan farkut ovat Lindxin viime kauden mallistosta.

Lindex

Beigejä chinoseja etsin jo vuosi sitten, mutta en löytänyt silloin oikeaa beigen sävyä. Nyt Kappahlinssa olisi tarjolla sopiva sävy ja kokojakin löytyy eli nämä menee ehdottomasti kevään housuostoslistalle.

Kappahl

Valkoisia farkkuja olen miettinyt jo pitkään ja nyt Elloksella olisi sopivan rennot housut ja melkoisen edullisesti, kun taas käyttää Elloksen alekoodeja. Oli saanut ihan hyvät arvostelutkin eli nämäkin sinne housuostoslistaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!