perjantai 21. maaliskuuta 2014

NAFHA

Sain jokunen aika sitten Kosmeettisen pojilta testiin uuden NAFHA- sarjan uudistavan päivävoiteen. NAFHA on ranskalainen ecocert- & cosmebio -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Suomessa sarjan virallinen lanseeraus oli maaliskuun 2014 alussa. NAFHA yhdistää loistokkuuden sekä itä- ja länsimaisen luonnollisen kauneuden valmistaen tuotteita, joissa on käytetty paljon luomuraaka-aineita. NAFHA on voittanut Guide des Meilleurs Cosmétiques 2013-2014 (Guide to the best cosmetics) -listauksessa mm. Weledan, Laveran, Dr. Hauschkan, Cattierin ja Terre d’Ocin. Laadukas sarja siis kyseessä ja sen huomaa myös hinnassa. Jälleenmyyntihinta tuolle minulle lähetetylle voiteelle on noin 40€.

Koska olen taistellut melkein kuukauden ihoni ja varsinkin silmieni luomien ihon kanssa päätin olla itse testaamatta tuotetta ja annoinkin sen testiin ihanalle serkulleni Leenalle <3. Syy miksi en itse lähtenyt tuotetta testamaan oli tuotteen melko vinkeä tuoksu. Koska silmät olivat niin arat ja tuntuivat reagoivan kaikkeen en sitä itse rohjennut testailla muuten kuin kädelle. Onneksi on sukulaisia ja kavereita, joita saa värvättyä testikappaleiksi ;-)
Tuo uudistava NAFHAn voide on melkoinen tehopommi ja itse suosittelisin sitä hieman kypsemmälle iholle. Voide sisältää antioksidanttinakin tunnettua arganöljyä sekä kaktusviikunan että pyökinkukkauutetta, jotka yhdessä hidastavat ikääntymisen merkkejä. Voide lupaa myös elvyttää mikroverenkiertoa ja kollageenituotantoa ja suojaa esim. UV- säteiltä. Tuotteen esittelyssä on voiteen tuoksuna mainuttu kevyt appelsiininkukka, mutta itse en tätä allekirjoittaisi. Omaan nenään voiteen tuoksusta tulee läpi melko voimakkaasti arganöljy ja ilmeisesti nuo uutteet ja siksi tuoksu onkin hieman yrttisen tunkkainen.

Tänään heti aamusta tivasin testihenkilöltäni Leenalta miltä voide on tuntunut viikon käytön jälkeen ja palaute oli todella positiivista. Leenalla on 50+ naisen pintakuiva iho ja voide on toiminut hänellä todella kiitettävästi. Voide jättää ihon Leenan mukaan kosteutetuksi ja pehmeäksi ja tunne pysyy kuulemma koko päivän. Ei siis tietoakaan ihon kuivuudesta ja iho tuntuu myös voiteen jälkeen kimmoisalta ja hoidetulta. Voiteen tuoksu oli ainoa, joka sai testihenkilöltä miinusta. Tuoksu ei ole erityisen mairitteleva, mutta laantuu kuulemma kyllä, kun se on ollut iholla jonkin aikaa. Nenä siis tottuu erikoiseen tuoksuun :-) Kokonaisarvosanaksi Leena antoi voiteelle kiitettävä, joka on todella hyvin, koska tiedän hänen kokeilleen monenlaisia voiteita ja tuotteita monesta eri sarjasta. Voiteen innoittama hänellä on suunnitelmissa kokeilla muitakin sarjan tuotteita eli voide meni testiin juuri oikealle henkilölle. Jos haluat lukea lisää sarjasta ja tuotteista, niin sarjan Biodelly-jälleenmyyjän sivuilla on kattavat kuvaukset NAFHA- sarjasta sekä mielestäni melkoinen ale tuotteista.

Kiittäen testihenkilöä ja teitä ihania lukijoita toivotan rentoa ja rakkaudentäyteistä viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!