9. maaliskuuta 2014

Savi ihonhoidossa

En tiedä monelle savi on tuttu ihonhoidossa, mutta tähän niinkuin moneen muuhunkin ihanaan ihonhoitotuotteeseen minut on tutustuttanut Marianne. Itse käytä kotona naamiona punasavea ja itsellä punasavi rauhoittaa herkkää ja välillä ärtynyttä ihoa sekä kirkastaa sen. Mainio tuote! Oma naamioni on jauhemuodossa, jota sekoitan pienen määrään veteen ja sivelen sitten lillingin kasvoille. Annan vaikuttaa 10-15 minuuttia, pesen pois ja voila: kasvojen iho tuntuu pehmeältä ja raikkaalta.

Pari viikkoa sitten Dell´Eco- maahantuoja piti Mariannen hoitolassa illan, jossa käytiin läpi Argital- sarjaa. Argital on luonnonkosmetiikkasarja, joka ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita eikä synteettisiä tuoksuja. Argital on italialainen ja tuotteissa käytettävä savi on peräisin Etelä-Sisilian rannikolta. Savi on alkuperältään merisavea ja se sisältää runsaasti ihoa, hiuksia ja elimistöä vahvistavia mineraalisuoloja ja hivenaineita. Vihreä savi on myös todellinen luonnon anti-age raaka-aine. Vaikuttavia argumentteja siis! 
Sarjaan kuuluu todella paljon tuotteita: on kuorintoja, voiteita, naamioita, suihku- ja kylpygeelejä sekä omat tuotteet myös vauvoille ja kodin puhdistukseen. Kuvassa on lähinnä kasvoille ja vartalolle tarkoitettuja tuotteita. Itseäni eniten kiehtoi vihersavinaamio sekä kasvojen kuorinta. Vihersavinaamiosta saimme mukaamme näytteen, mutta sain ohjeen, että mun nassulle sitä ei saa laittaa, koska on hieman liian jytäkkä tälle prinsessaiholle. Hyvä neuvo Mariannelta olikin käyttää savea vartalon pesuun ja siinä se toimii mainiosti: hillitsee kutinaa ja antaa iholle raikkaan ja puhtaan fiiliksen. Kuorintaa kokeilin kädelle ja se tuntui todella hellävaraiselta, joka sopisi omalle iholle mainiosti.Kuvassa näkyy valmiina seoksena sekä valko- että punasavea. Lisäksi illan aikana joimme savijuomaa, joka oli yllätyksekseni todella hyvää eikä maistunut savelta kuten luulin. Juotavalla savella on monta terveysvaikutusta ja se on todellakin luonnontuote!

-Luovuttaa elimistölle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita
-Elimistön puhdistukseen
-Mahalaukun ja suolistotulehduksien hoitoon
-Seitsemän sisäelimen aineenvaihdunnan tasapainottamiseen
-Väsymykseen ja lievään masentuneisuuteen
-Sydäntautien ennaltaehkäisyyn
-Luuston hyvinvointiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!