15. toukokuuta 2014

Lempipöksyt

Kun hyvät pödet löytää, niin niistä kannattaa pitää kiinni, eikö vaan? :-) Meikäläisen lempihousut löytyy Lindexiltä. Ne tuntuu istuvan kun valettu ja kokojakin löytyy ja mikä parasta hinta ei päätä huimaa. Alla olevia jegginsejä mulla on useammat parit ja ne on osottautunu todella monikäyttöisiksi ja sopii melkeinpä minkä kanssa tahansa. Jegginsit on yleensä liian ohuesta kankaasta ja ne monesti näyttää päällä leggareilta, mutta Lindexin jegginseissä on se mahtava puoli, että kangas on paksua ja kaikki farkun yksityiskohdat löytyy (taka- ja etutaskut, sepalus) eli ne näyttää päällä farkuilta. Olen ostanut myös Lindexin pillifarkkuja ja ne toimii myös erinomaisesti ja istuu isommallekin beballe. Onko muita XL- peffaisia, jotka on tykästyny Lindexin housumallistoon?
2 kommenttia:

  1. Mäkin oon ostanut tälläset just sopivuuden ja istuvuuden takia, mutta musta nää keräs järkyttävästi karvoja ja pölyä itteensä :o

    VastaaPoista
  2. Tuo on NIIN totta! Itse otan tarraharjalla kaikki karvat yms. veke ja pesen ne nurinpäin, niin ne säästyy kauheimmalta pölyyntymiseltä. Oon miettuny antistaattisia suihkeita vaatteille, jos ne auttais. Onko kokemusta?

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!