9. toukokuuta 2014

Silk Fibre Lash

Mulla on ollut pitkään lempiripsarina Max Factorin False Lash Effect- ripsasi ja se on ollutkin ihan ok, mutta.... Cosmeryan Merja laitteli infoa mulle jo pari kuukautta sitten uudesta Silkin kuituripsarista. Ajattelin ensin, että onko tää samanlainen kun joku vuosi sitten markkinoille tulleet ensin valkoista töhnää ripsiin ja sitten vasta ripsari, joka ei ainakaan mulla toiminu. Mutta niinkuin monessa muussakin asiassa meikäläisellä, ensivaikutelma oli tässäkin asiassa väärä. Se on totta, että ripsariin kuuluu kuitutuote ja erikseen on ns. ripsiväri ja ripsivärin levittäminen vaatii hieman vaivaa, mutta kuvien mukaan se kannattaa! Tää on ehdottomasti mun seuraava ripsituote kunhan saan tuon vanhan käytettyä ensin loppuun.


1 x Silk Lash Geelin 7ml (isompi)
1 x Silk Fibre Lash 0,9g kuituripsivärin (pienempi)


Ripsiväri on kolmivaiheinen eli ensin käytetään geeliä (maskara) ja toisessa luonnollista kuitua (fibre) ja lopuksi sinetöit kuidut kiinni ripseen geelillä (sama geeli kuin ensimmäisessä vaiheessa). Ajattelin ensin, että onpa hankalaa, mutta itse harvoin arkena jaksan taiteilla luomivärivarjostuksia, joten ripsiväri näyttelee silmämeikissä isoa osaa, jotta silmät saa näkyviin eli tämä maksaa mielestäni sen vaivan. Alla vielä yksityiskohtaisemmat käyttöohjeet, niin asia tulee oikein kerrottua.

Käyttöohje:
1) Levitä Silk Fibre Lash geeliä ylä- ja alaripsiin (pidempi hylsy)
2) Levitä välittömästi Silk Fibre Lash kuituripsiväriä (lyhyempi hylsy) ripsien keskiosasta reunoille, niin että geeli ei ehdi kuivumaan. Parhaimman lopputuloksen saavutat kun teet yhden silmän kerralla. Näin huomaat myös parhaiten, että ripsesi ovat jopa 150 % pidemmät ja paksummat kuin toisessa silmässä.
3) Mikäli haluat ripsistäsi vielä paksummat, lisää uusi kerros Silk Fibre Lash kuituripsiväriä.
4) TÄRKEÄÄ – Viimeistele aina ripset Silk Fibre Lash geelillä, niin saat värin ja kuidut sinetöityä ripsiin.
Ripsivärin poistaminen on suhteellisen helppoa ja sen voi poistaa pelkällä vedellä. Merjan mukaan ripsiväri lähtee vähän kuin Kanebon 38 ripsari eli vähän kuin tikkuina ripsistä. Sopii mulle, koska mun herkät silmät ei kestä mitään silmämeikinpoistoaineilla läträämistä. Merjalla on itsellä herkät silmät eli tietää mistä puhuu, kun sanoo, että silmät ei tästä tuotteesta ärsyynny. Tuote ei myöskään sisällä mehiläisvahaa eli se sopii siis myös vegaaneille. Kuitu, jossa on 100 % Vihreän Teen luonnollisia kuituja ja kandelilla vahaa tekevät juuri tuon rakenteen ripsiin ja kuitu on kuulemma helppo harjata ripsiin eli ei vaadi ydinfysiikkaosaamista. Kuidulla voi myös ns. leikkiä eli mitä enemmän kuitua lisää sitä pidemmiltä ripset näyttävät eli varsinkin iltahiminöihin tällä ripsarilla voi vähän lisätä extraa ripsiin. Lisäksi ripsari sisältää mun lempparia: arganöljyä ja kestää kuulemma sateen, kyyneleet ja hien eli kesämorsiamet huomio ;-)

Jos ja kun kiinnostuitte tästä tuotteesta, niin sitä saa TÄÄLTÄ. Tuote on kuulemma ollut myyntihitti ja saanut loistavaa palautetta asiakkailta eli ihan turhasta tuotteesta ei ole kyse. Alla vielä Merjan omat ripsen ennen ja jälkeen Silkin.


Merjan omat ripset ennen ja jälkeen - hurja muutos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!