14. toukokuuta 2014

Viimeisimmät vaatehankinnat

Täällä Helsingissä on ainakin aivan ihana auringonpaiste! Pakko lähtee kohta happeilemaan ulos ja samalla hankkia hieman tuoreita kukkia kotiin, kun saatiin maanantaina kämppä siivottua. Tein samalla hieman invistä, mitä vaatehankintoja on tullu tehtyä viimeisen kuukauden aikana ja tuo määrä hieman yllätti, mutta jokainen hankinta on tarkkaan harkittu (ihan oikeesti!) eli jokainen rätti on tullu tehokäyttöön :-)

Käytiin mussun kanssa vaihteeksi viime lauantaina kiertelemässä kauppoja ja Lindexissä oli kaikki yläosat -20% ja pitkään listalla ollut t-paita pääsi parempaan kotiin. Paidalle ei jäänyt hirmuisesti hintaa, kun lisäsin aleen vielä More at Lindex- kortilla olleet bonukset. Tykkään ihan hirmuisesti paidasta ja se on todella kivaa pehmoista matskua.

Suosittelen lämpimästi noita Ginan pikkuneuletakkeja. Tosi ihanaa ohutta matskua ja itselle ainakin tuo XL on kokona passeli. Lisäksi tuo nappilistan erivärisyys on kiva yksityiskohta. En ole tuosta pemplumista innostunut aikaisemmin, mutta nyt ajattelin kokeilla ja ihan kivahan se on pillifarkkujen ja korkkaireiden kanssa. Tuo mekko on tosi kiva, vaikkakin netin kuavauksessa väriksi mainittiin musta-valkoinen. Tuo vaalea raita ei siis ole valkoinen, vaan vaalea hiekanruskea. Ensin ajattelin, että blaah, mutta pidin sen silti, koska mekko oli niin kiva päällä ja tuon väristä mekkoa mulla ei ookaan. Nyt vaan saa meikäläisen maksimekko-ostokset riittää tai mä en kohta pidä mitään muuta kun mekkoja ens kesänä :-D

Henkalle tein aika perustilauksen. Vähän asustetta vaaleanpunaisten ballerinojn ja huivien muodossa ja sit pari yläosaa. Tuosta kimonosta mainitsinkin teille aikaisemmassa postauksessa ja se on keeper. Pitää ulkoiluttaa sitä sitten, kun ilman lämpenee. Noiden lisäksi on tullut hankittua alustoppeja ja alusvaatteita, mutta ne on niin peruskauraa, että en viitsi niitä tänne listata.


Paita täältä

Neuletakki täältä

Neuletakki täältä

Toppi täältä

Maksimekko täältä

Balleriinat täältä

Tuubihuivi täältä

Huivi täältä

Huivi täältä

Kimono täältä

T-paita täältä

Raitatunika täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!